Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Titeket nem frusztrál a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket nem frusztrál a facebookon állandóan azt látni, hogy másoknak mennyivel jobb élete van?

Figyelt kérdés
Próbálom ignorálni de borzasztó frusztráló folyton azt látni, hogy kinek milyen szép barátnője van, merre utazik épp, stb, én meg itt vagyok egyedül, pénz nélkül, és akkor ezt nézzem állandóan.
2014. aug. 5. 09:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nem. Eleve ritkán használom a facebook.com-ot, és akkor is csak arra, hogy a *barátaimmal* tartsam a kapcsolatot. Mivel a barátaim, és szeretem őket, örülök neki, ha jó dolgok történnek az életükben.

Szerintem szánalmas, ha valaki ott éli az életét, pláne ha közben irigykedik is a többiekre...

2014. aug. 5. 10:19
 12/20 anonim ***** válasza:

Irigykedés helyett egy értelmes ember ezt tenné:

- nem nézné az fb-t

- saját életét építené, hogy legyen pénze (pl. rendes munka???)

- saját magát építené, hogy legyen "szép" barátnője:)

2014. aug. 5. 10:21
 13/20 anonim ***** válasza:
kedves #9-es, oda írtam zárójelben, hogy "VAGY NAGYON KEVESEN", ami azt jelenti, hogy van olyan, aki kirakja, de véleményem szerint az ilyenek kevesebben vannak.
2014. aug. 5. 10:54
 14/20 anonim ***** válasza:

A 4-es válaszoló 21 éves sráccal egyetértek.

De frusztrált, aztán azt mondtam ez nem állapot. Úgy éreztem teleszemetelik az agyamat. Mikor elkezdtem hetente,majd két hetente járni az oldalra sokkal jobban éreztem magam. Ma csak kapcsolattartásra használom, nem érdekel ki mit posztol magáról.

Építsd magad, és inkább gondolkodással töltsd az időd. :D

2014. aug. 5. 10:58
 15/20 anonim ***** válasza:

Két dolgot tehetsz, vagy nem mész fel és nem látod a szuper életüket, vagy felmész, de nem hiszel el mindent.

Keress rá a youtube-on, a What's on mind? videóra.

Nekem kb ennyi a véleményem a facebookról. Hiába van és járok fel, de csak a távoli barátaim miatt és a sulis órai jegyzetek miatt regisztráltam, már csak kapcsolattartás céljából.

Az a baj, hogy a drágalátos média ültette a kicsiny agyunkba, hogy ha neten sem ismernek el, vagyis lájkolnak akkor az életben sem vagy sikeres ember.

2014. aug. 5. 11:45
 16/20 anonim ***** válasza:

Hát akkor legyen neked is szép barátnőd meg pénzed. Ja, hogy ahhoz dolgozni kéne? Hát ez van.

Vivien: hogyan ültette belénk a média, hogy kellenek a lájkok?

2014. aug. 5. 12:29
 17/20 anonim ***** válasza:
nincs jobb életük, csak kizárólag a jó dolgokat teszik közzé, azt hogy megint részeg a párjuk, eladósodtak, kirúgták őket stb általában kihagyják :) Ha te is csak a jókat tennéd fel, akkor ilyen kép alakulna ki a többiekben rólad. de ez a kép hamis.
2014. aug. 5. 13:52
 18/20 anonim ***** válasza:

Na és akkor ezt most MINDENKI nézze meg:

https://www.youtube.com/watch?v=QxVZYiJKl1Y

Egyébként én nagyon boldog ember vagyok, a Facebookos oldalam mégse tükrözi.. Nagyon ritkán posztolok képet vagy frissítem az állapotomat. Szerintem a legjobb pillanatokat megélni kell, és nem pózolni, hogy feltölthessünk egy jó kis selfie-t, csak azért hogy felvághassunk vele. Nemrég jöttem haza Görögországból, mégse tud róla senki, csak azok, akinek beszéltem róla.. A másik 400 embernek miköze hozzá? :D

16L

2014. aug. 5. 20:57
 19/20 anonim ***** válasza:

engem nem érdekel, facebook az emberi kapcsolatokat megöli, ezek a posztolások, meg csak felvágásra jók, hogy kinek mije van, közbe lehet csak egy képen tűnek boldognak. :D

szerintem hagyd a facebookot a francba, és csináld azt amit szeretsz, éld az életed, tűz ki kis célokat, érd el az álmaidat. ;)

2014. aug. 6. 00:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.Mert ez csak a látszat.
2014. aug. 8. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!