Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van olyan, aki egyszer csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki egyszer csak összeszedte a bátorságát, és hasonlóképpen vallott szerelmet?

Figyelt kérdés
Elhívtad a lányt kettesben beszélgetni. és kerek perec megmondtad neki: Tetszel nekem. A mosolyod, a járásod, szeretem ahogy nevetsz. A gyönyörű hajad és szemed, mindened. A lány közelebb hajolt, és megcsókoltad. 20/F
2014. aug. 4. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ilyen srácok sajnos ritkák :/ örülnék ha valaki így közölné velem :D
2014. aug. 4. 18:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én barátom igen :) 3 hónapja jöttünk össze, elötte 2 évig a legjobb barátom volt. Azt hittem, h ő csak barátként tekint rám és már akkor is szerelmes voltam belé, de nem mondtam neki ezért, nem akartam elrontani. Elég sokat jártunk közösen iszogatni stb és mindig együtt sétáltunk haza és egyszer egy ilyen alkalommal kezdett bele, h ő szerelmes belém stb stb.. Elég sokat ittunk, gondolom ezért tűnt el minden gátlása és mert lépni, én viszont így nem is emlékszem a teljes beszélgetésre, csak hogy bőgtem, ő meg azt hitte mert szomorú vagyok, de mondtm h nem, csak nő XD
2014. aug. 4. 18:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Elhívtam egy fiút kettesben beszélgetni, és nem kerek perec, mert hihetetlenül zavarban voltam, de megmondtam neki, hogy tetszik, és hogy nagyon kedvelem, sokkal jobban, mint a többi fiú barátomat. Szegény végig zavarban volt, számított a vallomásomra, de nem tudott mit mondani, nem találta a megfelelő szavakat egy kedves elutasításra. Végül megölelt, és azt mondta, hogy nagyon köszöni, hogy elmondtam.

Amúgy ha még nem tetted meg, próbáld meg mindenképp (már ha elég jó viszonyban vagy a lánnyal). Szerintem nagyon megéri :)

2014. aug. 4. 18:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Van barátja a lánynak, akivel ezt a szituációt eljátszottam fejben már milliószor. Érzem, hogy ha lehetőségem lenne, így mondanám el neki, és tudom, hogy a siker 100%-os lenne.
2014. aug. 4. 18:41
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van barátja, a csók részt mindenképp kihagynám. Mondjuk én azt a nézetet vallom, hogy ha könnyebb neked ettől, akkor jobb, ha elmondod mit érzel, de abban az esetben, ha párkapcsolata van, akkor csak a vallomásra szabad szorítkozni, és nem fér bele semmi más.
2014. aug. 4. 18:44
 6/7 A kérdező kommentje:
Eszem ágában nincs bevallani neki (jó, volt egy időszak, amikor be voltam kattanva, és nagy kísértést éreztem, hogy elmondjam), ezzel csak eltávolodnék tőle úgy érzem. Minél jobban hiányzott, annál jobban úgy gondoltam, hogy elmondom. De aztán nem sokkal ezelőtt találkoztunk, és végiggondolva jobb így. Dehogy jobb, sehogyse jó ez, de ez van. :(
2014. aug. 4. 18:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy érzed. Nem foglak semmi olyanra rábeszélni, amit nem akarsz. Csak megosztottam veled a tapasztalataimat, meg nézeteimet. Kitartást és sok boldogságot! :)
2014. aug. 4. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!