Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Elhívott egy italra.
Figyelt kérdés
Egy srác elhívott, h igyak meg vele valamit..de én nem igazán vagyok valami alkoholbarát meg nem is tudom..Jó lehet nem csak alkoholos cuccot kérni, de nem is szeretem az ilyen szórakozóhelyes randikat..hogy szereljem le,Nagyon tetszik meg minden de ő bulizós én meg nem.2014. aug. 3. 21:37
2/6 anonim válasza:
Figyelj vagy mond le a randit egyszerűen, vagy ha már elfogadod az italt akkor xopd le a srácot ahogy cserébe illik.
3/6 anonim válasza:
Honnan tudod kérdező, hogy szórakozóhelyen lesz a randi?
Tudod egyáltalán hova hívott? Mit beszéltetek meg?
Amúgy meg ne szereld le, az a 1-1.5 óra amit együtt töltötök jól is elsülhet.
Hajrá!
4/6 anonim válasza:
Ital = szórakozóhely ?
Hosszú távon nem lennének gondok, hogy ő bulizik, te meg nem? Vagy mondj nemet, vagy szervezd át az egészet egy fagyizásra, vagy ahogy neked jobban tetszik.
5/6 A kérdező kommentje:
Mondta hogy szórakozóhely.
2014. aug. 3. 21:47
6/6 anonim válasza:
Miért nem kéred meg, hogy menjetek máshova? Ha tetszik, megér egy próbát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!