Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki azt irta msn-en h halalosan szeret engem de akko pont nem voltam a gepem elott es irtam neki visssza msn-re, sms-t is irtam neki, de meg nem irt vissza sehova. Ez mostmit jelent? Telleg szeret v csak irta?
Egyutt voltunk sikirandulason a sulibol ugyhogy elogjol kijowunk es nemtom most mit csinaljak. Legyszi segitsetek!!!!
Kössssssssz!!!!!!!:)
első kommentelőnek: Tudod azért van ez az oldal, hogyha kérdeznek emberek akkor normális válaszokat adjunk, és ne kiosszuk őket, minek írsz baromságokat ha nem tudsz jó tanácsot adni??? Élvezed? Élvezni tudod hol, kell, az ÁGYBAN. Na szevasz.
kérdezőnek meg csak annyit, hogyha tényleg így érez a leányzó, akkor biztos komolyan gondolja és küld egy sms-t vagy netalántán felhív téged, még holnap. De lehet azért nem ír msn-en mert már megunt rád várni :) tutivisszamegy, de lehet az is, hogy elment a nete ebben a cudar időben, ne izgulj, ha ilyet írt akkor valamilyen úton-módon jelentkezni fog a napokban, persze csak ha komolyan gondolta. Páás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!