Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam egy lányt randira és ezt írta vissza:- "szia mi bajod van? :DDD nem hinném h ez jó" erre mit írjak vissza?
Figyelt kérdés
#dori 2
2014. júl. 28. 15:25
12/16 A kérdező kommentje:
Igen találkoztam már vele beszélgetem is
2014. júl. 28. 15:57
13/16 anonim válasza:
Áh akkor már elszalasztottad a lehetőséget. Majd legközelebbi csajnál tesó!
14/16 A kérdező kommentje:
De miért írja mindenki azt hogy hagyjam én szeretném a csajt!
2014. júl. 28. 16:06
15/16 anonim válasza:
Ott rontottad el, hogy nem válaszoltál neki vissza valamit ami megpirongatja. Haboztál így a csaj lekönyvelt gyáva nyuszinak a futottak még kategóriába. Lehet mosolyog meg kedves, de tudat alatt már a gyerek kategóriába kerültél nála.. Sajnos ez így megy.
Az meg, hogy te szeretnéd az nem számít. Úgyhogy fel a fejjel pajtás, majd a kövinél okosabb leszel
16/16 PPingvun válasza:
Az előttem szólónak igaza van ;)
A randi szót meg nem szükséges használni, kicsit negatív hatású. Egy "tali" jobb ennél.
-Jövőhéten ráérek szombaton meg vasárnap.- Ennyi elég szokott lenni, és a csajok általában tudják, hogy találkozni akarsz. Persze lehet, még visszakérdez, de azt meg már el lehet viccelni.
Sok sikert, töki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!