Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A korombeli fiúk (14-15...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A korombeli fiúk (14-15 évesek) rám se néznek, de a 16-18 évesek meg folyton megbámulnak az utcán vagy akárhol ahol éppen vagyok! Miért van ez?

Figyelt kérdés
14,fél L
2010. jan. 10. 13:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
33%
És te ennek nem örülsz?! Az a jó, ha a pasi 2-3 évvel idősebb! A veled egyidősek még hozzád képest túl gyerekesen gondolkoznak! :)))
2010. jan. 17. 21:06
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

én nem értem ezt a köcsög wowozást!!nem mondhatná senki hogy egy csaj nem jobb lenne mint az a köcsög idegölö wow!!!

Én is megbámulom a korombeli de ugyanugy idösebb lányokat!!

Csak sajna még egy sem jöö ösze:S!

14,5/F

2010. jan. 17. 21:09
 13/24 anonim ***** válasza:
50%
Általában a fiúk idősebb korukra kezdenek el jobban érdeklődni a lányok iránt, valszeg azért nem néznek meg, mert még kicsit gyerekesek. Majd eljön az idő, amikor le se tudod vakarni a korodbeli srácokat.
2010. jan. 17. 21:12
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ne néznénk a csajokat..? :D

Szemezés stb..minden ami kell :D

Az más kérdés, h a csajoknak meg nem mi jövünk be, hanem a 'nagyok' (+18), ugye kedves 14-15 éves csajok egylete..? Akárhogy néznék, észre se vesznek, ha ott van az ed hardys menőgyerek, vagy az ed hardys 5 évvel idősebb menőgyerek.. kettőn áll a vásár, nem csak mi vagyunk hibásak...

Üdv - 14/F

(ja és a privát üzenet opció 14-15L-ek számára be van kapcsolva.. :P :D :))

2010. jan. 17. 21:52
 15/24 anonim ***** válasza:
48%

Kieg:

ha már ez a divat, akkor 14+ 10/12 /F

2010. jan. 17. 21:53
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagy hülyeségeket beszélnek itt páran.

Még hogy a 14 évesek ilyenkor gyerekesek?

Max a lányok.

Fiú suliba járok, és persze hülyülünk össze-vissza, de ha olyan a helyzet, akkor nagyon is komolyak és érettek vagyunk.

Ellentétben a lányokkal, akik az msn meg a twilight meg viva-n kívül semmit sem tudnak.

Meg hogy nem bámulják a csajokat csak az idősebbek?

Egy fiú kb. 7-ben 8-ban csak a pinára gondol, max nem meri megbámulni a csajokat, mert mi lesz ha észreveszi, vagy valami más ok miatt.

Meg általában csapatokban mindenki bátrabb, lehet ha vannak 3-an 4-en mindenki bámul, de egyedül meg sem szólalnak.

2010. jan. 17. 22:04
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenki rossz irányból közelíti meg a dolgot:)

Én pl annak ideén csak a velem egy idősekkel randizgattam ma sincsen máshogy igaz nincs barátnőm de én min 16-max17éves csajjal randiznék:)

Amugy lehet az a baja a kiscsajnak hogy bűn ronda a kortársai nem foglalkoznak vele:DA nagyobbak meg megbámúlják hogy mennyire "Sajnálják"alaponxD

17/F voltam:)

2010. jan. 18. 22:26
 18/24 anonim ***** válasza:

14:35 =

Kedves 14-15 éves lányok

Én, aki mingyárt 15 éves vagyok és fiú nemű örömmel jelentem be, hogy nem vagyok ferdehajlamú és nem bámulom a 16-18 éves fiúkat, köszönöm, mellesleg, engem csak a 14-15 éves lányok kötnek le. ;)

Aki akar beszélgetni privi rám. :)

2010. jan. 18. 22:29
 19/24 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Társadalom ismeret és etikai órán már ugye mindenki volt..

A bölcs tanárom ezt mondta:

"A lányok ebben a korban (14-15) csak az idősebb fiúk felé hajlonganak, és a kortársaikat pedig gyerekesnek hiszik, miközben, az IQ és az értelmiségi szintjük nem nagyonbb. Tehát ez egy általános kiválaztódás."

Az a lényeg, hogy szerintem a 14 éves lányoknak a 14 éves srácokkal kéne haverkodni. Együtt megtanulják a párkapcsolat szabályait, praktikáit, dolgait, és majd később amikor kilépnek az életbe, akkor örülhetnek, hogy "Jaj de jó volt a Dénessel haverkodni, hála neki megtanultam pár dolgot, és arra is rájöttem, hogy 14 éves k*rvaként nem vagyok képes megélni."

Remélem mindenkinek sikerült megértenie ;-)

14/f. 14 éves csajok privi rám :)

2010. jan. 18. 22:36
 20/24 anonim ***** válasza:

Előző!

Téged jól átb@sztak!

2010. jan. 19. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!