Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A korombeli fiúk (14-15 évesek) rám se néznek, de a 16-18 évesek meg folyton megbámulnak az utcán vagy akárhol ahol éppen vagyok! Miért van ez?
én nem értem ezt a köcsög wowozást!!nem mondhatná senki hogy egy csaj nem jobb lenne mint az a köcsög idegölö wow!!!
Én is megbámulom a korombeli de ugyanugy idösebb lányokat!!
Csak sajna még egy sem jöö ösze:S!
14,5/F
Hogy ne néznénk a csajokat..? :D
Szemezés stb..minden ami kell :D
Az más kérdés, h a csajoknak meg nem mi jövünk be, hanem a 'nagyok' (+18), ugye kedves 14-15 éves csajok egylete..? Akárhogy néznék, észre se vesznek, ha ott van az ed hardys menőgyerek, vagy az ed hardys 5 évvel idősebb menőgyerek.. kettőn áll a vásár, nem csak mi vagyunk hibásak...
Üdv - 14/F
(ja és a privát üzenet opció 14-15L-ek számára be van kapcsolva.. :P :D :))
Kieg:
ha már ez a divat, akkor 14+ 10/12 /F
Nagyon nagy hülyeségeket beszélnek itt páran.
Még hogy a 14 évesek ilyenkor gyerekesek?
Max a lányok.
Fiú suliba járok, és persze hülyülünk össze-vissza, de ha olyan a helyzet, akkor nagyon is komolyak és érettek vagyunk.
Ellentétben a lányokkal, akik az msn meg a twilight meg viva-n kívül semmit sem tudnak.
Meg hogy nem bámulják a csajokat csak az idősebbek?
Egy fiú kb. 7-ben 8-ban csak a pinára gondol, max nem meri megbámulni a csajokat, mert mi lesz ha észreveszi, vagy valami más ok miatt.
Meg általában csapatokban mindenki bátrabb, lehet ha vannak 3-an 4-en mindenki bámul, de egyedül meg sem szólalnak.
Szerintem mindenki rossz irányból közelíti meg a dolgot:)
Én pl annak ideén csak a velem egy idősekkel randizgattam ma sincsen máshogy igaz nincs barátnőm de én min 16-max17éves csajjal randiznék:)
Amugy lehet az a baja a kiscsajnak hogy bűn ronda a kortársai nem foglalkoznak vele:DA nagyobbak meg megbámúlják hogy mennyire "Sajnálják"alaponxD
17/F voltam:)
14:35 =
Kedves 14-15 éves lányok
Én, aki mingyárt 15 éves vagyok és fiú nemű örömmel jelentem be, hogy nem vagyok ferdehajlamú és nem bámulom a 16-18 éves fiúkat, köszönöm, mellesleg, engem csak a 14-15 éves lányok kötnek le. ;)
Aki akar beszélgetni privi rám. :)
Előző vagyok.
Társadalom ismeret és etikai órán már ugye mindenki volt..
A bölcs tanárom ezt mondta:
"A lányok ebben a korban (14-15) csak az idősebb fiúk felé hajlonganak, és a kortársaikat pedig gyerekesnek hiszik, miközben, az IQ és az értelmiségi szintjük nem nagyonbb. Tehát ez egy általános kiválaztódás."
Az a lényeg, hogy szerintem a 14 éves lányoknak a 14 éves srácokkal kéne haverkodni. Együtt megtanulják a párkapcsolat szabályait, praktikáit, dolgait, és majd később amikor kilépnek az életbe, akkor örülhetnek, hogy "Jaj de jó volt a Dénessel haverkodni, hála neki megtanultam pár dolgot, és arra is rájöttem, hogy 14 éves k*rvaként nem vagyok képes megélni."
Remélem mindenkinek sikerült megértenie ;-)
14/f. 14 éves csajok privi rám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!