Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért csak a szőke félmeztelen "plázacicák" támadnak le, hogy randizzak velük? :D
Figyelt kérdés
Tudom,hülye kérdés de ez az igazság.Az egyetemen annyi normális,inteligens lány van akik valami oknál fogva valami nagyképű,kőparaszt stricinek tartanak,mert általában a fent említett lányokkal vagyok,mert nincs más.És már belefáradtam,hogy annyit mondd az egész
Hogy jöhetnék össze egy kedves,okos,normális,csendesebb lánnyal?
2014. júl. 24. 18:00
11/16 A kérdező kommentje:
:D ja ilyen szűkfarmeres swagyolo.Egyébként nem.Távolról sem.
9-es,mi ez a depressziós válasz,te is érdekelsz biztos valakit.
2014. júl. 24. 18:17
13/16 A kérdező kommentje:
üzenetben küldhetek.
2014. júl. 24. 18:37
14/16 kakukktojás13 válasza:
Szemelj ki egy olyan lányt, amit leírtál. Aztán kezdeményezz. Ha tényleg nagyképű, kőparaszt stricinek tartanak akkor bizonyítsd, hogy nem ilyen vagy.
15/16 anonim válasza:
Haver, mia bajod a pláza"cicákkal" ? :D
16/16 anonim válasza:
Igen, az olyan lányok letámadnak...(megjegyzem, lehet nemet is mondani) viszont, a normálisabb lányok nem feltétlenül cuppannak rád, mert röpke 3 mp alatt megnyerőnek találták a külsőd. Oda is lehet menni a lányokhoz, bár tudom régimódinak hangzik, és meg van oldva a probléma. Egy rövidebb beszélgetés alapján leszűrhetik, hogy nem vagy az a "nagyképű, kőparaszt, strici", mint amilyennek tartanak, feltéve, ha tényleg nem vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!