Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy vékonyabb nő tényleg tud vonzódni egy nagydarab pasihoz?
Nem? Pedig ez a burkolt kifejezése.
Van még a mackós is.
Tudod nőben meg a molett, telt karcsú, erotiksan telt.
Csak hogy ne kelljen fotelbálnának hívni őket.
Plusz a kérdésből logikusan következtethető, hogy a nő vékony.
A nagydarab pasi meg nem attól lesz nagy, mert magas, hanem van rajta pár kg felesleg, mellette még lehet magas is.
Tisztázzuk: a nagydarab masszívabb testfelépítést takar. Az lehet csontozati dolog, izom vagy túlsúly. Volt 110kg-os pasim, kifejezetten nagydarab, és egy gramm zsír nem volt rajta.
Ha mackósabb az illető, akkor van rajta némi egészséges zsír, vagy csak udvariaskodnak vele:)
A túlsúly vagy hasonló kifejezés lett volna találóbb és egyértelműbb.
A kérdést akkor sem nagyon értem, tele az utca ilyen párokkal, mit kell ezen ennyire meglepődni?
Szerintem még mindig logikus.
Aki izmos az izmos én arra nem mondom hogy nagydarab.
Kákabelű izmos az meg csak szálkás.
Viszont izmos pasihoz a nők 90%-a vonzódna, így a kérdés önmagában értelmetlen lenne.
Akkor nem ugyanúgy használjuk a szót, a párom is kb 110, nem izmos, nem hájas, van rajta hús, de nincs túlsúlya, és mindenki nagydarabnak látja.
Mindegy is.
A kérdésem költői volt és nem is erre vonatkozott: nem ezt nem értem, hanem, magát a kérdés feltevését, ismétlem, ki kell menni, tele az utca ilyen párokkal, és kizárt, hogy mindenki milliomos lenne, és minden vékony nő egy nagyobb darab pasival csak pénz vagy egyebek miatt lenne.
Ez olyan, mintha megkérdezném, létezik-e, hogy egy magas srác pici lányba szeressen bele? kb. erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!