Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 15 éves lány arra kért hogy vegyem el a szüzességét? Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 14:43
2/16 anonim válasza:
minden egyes kihagyott nőt meg fogsz bánni életed során!
én mennék!
3/16 anonim válasza:
én se tenném ráadásul büntetendő
4/16 anonim válasza:
Ha abban a pillanatban épp a farkam irányítana, megtenném. De ha mindezek mellett tudnék logikusan gondolkodni, akkor viszont nem. Valószínűleg ez a társadalom megbélyegzi őt emiatt, vagy nem is tudom, de számára ilyen dolog nem adódik még egyszer az életben.
5/16 anonim válasza:
Nem tenném. (14 felett a törvény nem bünteti egyébként)
6/16 Rékcsi válasza:
Nem büntetendő, csak 14. életév alatt az.
8/16 anonim válasza:
ha te nem teszed meg megtszi más és azzal lehet nem lesz jo élménye
rád van bizva a döntés
lehet többé nem lesz ijen ajánlatod
ha sokáig gondolkodol keresni fog mást
ja hány éves vagy?
és értessz hozzá mit kell tenned :-D
10/16 anonim válasza:
Szerintem te vagy az a huszonéves éretlen srác aki ezt minden héten megkérdezi itt, és általában nem tetszik ha az emberek egy része ezért a "vonzódásodért" éretlen, gyerekes idiótának tart.....én inkább szánalmasnak tartalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!