Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szólít meg, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szólít meg, ha tetszem neki, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki, tetszik nekem és én is neki.Mindig szemezünk,de nem ismerjük egymást,csak a suliban szoktam látni.Ezért nem is szokott köszönni,hisz nem ismer.

Nem tudom mit kéne tennem,hogy odajöjjön hozzám,mert én nem fogok kezdeményezni.

Ő 18/F én 15/L

2010. jan. 9. 19:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
12%
integess neki egy csonttal a kezedben és fütyülj
2010. jan. 9. 19:51
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Így aztán egész évben nézhetitket egymást, aztán egyszer csak elballag és baszhatod :DD
2010. jan. 9. 19:51
 3/14 A kérdező kommentje:
Inkább ne írj,ha nem tudsz értelmes választ adni!!!
2010. jan. 9. 19:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam így. Még a gimiben amikor tetszett a legszebb lány, úgy figyeltük egymást mint üldöző az üldözöttet,mindig ott voltam a közelében és vártam,hogy hátha odajön. Azóta is álom maradt:)

20f

2010. jan. 9. 19:55
 5/14 A kérdező kommentje:
19:55 Miért nem mentél oda,mi volt a baj??
2010. jan. 9. 19:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Év eleje óta szemezgettem egy csajjal. Én 17 ő gondolom 14 15 lehetet és nem mertem odamenni. Túl nagy volt az egom meg stb. Holott itthon meg csak vele álmondtam. Most is még picit nézzük egymást de már sztem elszúrtam.
2010. jan. 9. 20:02
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyszerűen nem mertem, nem ismertem mert sajnos elsős volt én meg végzős, de akkoriban a suliban a legjobb csaj. Év végén tudtam meg,hogy eléggé helyesnek tart aztán meg azért nem mertem megszólítani,szóval minidg volt kifogásom. Nagyon hamar elment az idő és végeztem a gimivel. Azóta ő már harmadikos de nem találkoztunk soha :)
2010. jan. 9. 20:03
 8/14 anonim válasza:
54%
Én is voltam ám így, aztán vette a bátorságot és oda jött hozzám. Még most is vele vagyok :) szerintem te is odamehetsz hozzá.
2010. jan. 9. 20:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát ügye az ember elvárja hogy a fiu kezdeményezzen:) De nem minden fiu kezdeményező típus..mert talán fél mert nembiztos magában se a sikerben. (énis ilyen vagyok:D)

Ha odamész hozzá tuti,nagyon bátornak fog téged hinni és megfog nyílni elötted(persze azért izgulni is fog).Pár perc után meg olyan lesz mintha már évek óta ismernéd..onnantól meg határ a csillagos ég:)

2010. jan. 9. 20:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy, én is olyan lány vagyok aki nem mer odamenni egy fiúhoz.Szóval félénk vagyok.
2010. jan. 10. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!