Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 17 vagyok de még soha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

17 vagyok de még soha nem volt barátom. Még csak nem is csókolóztam soha. Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés

2014. júl. 21. 23:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
#10 Az, hogy még gyerekről beszélünk, mind lelkileg, testileg, és felfogásilag is. Nem marad le semmiről, ha később kezdi a "nagyok" életét.
2014. júl. 21. 23:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem azt irtam h baj ha 14 evesen csokolozik az ember. Hanem azt hogy 14 evesen mar tobb is van par embernel mint csok.
2014. júl. 22. 00:06
 13/18 anonim ***** válasza:
#11 valóban, de nem is kell elítélni őket ezért.
2014. júl. 22. 00:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem ítélte el senki, de a saját moráljával igen nehezen tud majd elszámolni később (már ha kialakul benne ilyen)saját magának....és aki óva inti a nemi dolgoktól őket ennyi idősen, az csak óvás szempontjából teszi....
2014. júl. 22. 00:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez olyan dolog lenne, amivel később "el kell számolni", legalábbis én nem érzem így a saját szempontomból.
2014. júl. 22. 00:49
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát, azért ha valaki 13-14 évesen szétteszi a lábát, nincs nagyon mire büszkének lennie....miközben a főzőtudománya nem haladja meg a bundás kenyeret.
2014. júl. 22. 00:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Csókra gondoltam, nem a széttett lábra. Egyébként nem tudom hogy függ össze a két dolog, ha már tud Wellington bélszínt vagy andalúz gazpachot készíteni, akkor élhet nemi életet ha nem akkor nem?
2014. júl. 22. 01:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Úgy látszik gyerek vagy még te is.....majd beszélgessünk 10 év múlva....
2014. júl. 22. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!