Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok nektek bejön ha így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek bejön ha így öltözök?

Figyelt kérdés

nah szóval addidas szabadidő gatya meg felső

ilyen [link] a fekete sárga csíkos cipőnek pedig egy vagány nike sport csukát hordok

egytől tizes skálán mennyire jön be nektek?

2014. júl. 20. 21:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

áh kérdező ez gagyi, max sportoláshoz, de akkor is inkább egy király rövidnadrág meg valami póló.

Hát igen, manapság olyan szar ruháik tudnak lenni egyes menőbb márkáknak hogy nem is értem

2014. júl. 20. 21:28
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
vegyél fel hozzá egy 10kilós fuxot is
2014. júl. 20. 21:32
 13/25 A kérdező kommentje:
akkor mi lenne a menő meg ami jól is néz ki tuttok linkelni képpel?
2014. júl. 20. 21:36
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Cigány vagy? Nem linkelünk! famer+póló, és kussojjá'!
2014. júl. 20. 21:38
 15/25 A kérdező kommentje:
mer ha az vagyok akkor mivan ennek semmi köze a kérdéshez arra válaszoljál...nem kell itt rasszistáskodni
2014. júl. 20. 21:40
 16/25 A kérdező kommentje:
amúgy a farmert annyira nem szeretem mert kidörzsöli a combomat meg meleg
2014. júl. 20. 21:42
 17/25 anonim ***** válasza:
Jajj de cigány vagyok áruk partján, születeeeeem...jaaaaaj anyám sem volt mėgis felnevelödtem... jajjj mert RONNGY A RUHÁM,sátor az ėn palotááám......zsámo!
2014. júl. 20. 21:49
 18/25 A kérdező kommentje:
ez egyáltalán nem vicces és én normális vagyok nem olyan.. szóval le lehet szállni rólam mert foggalmad sincs milyen vagyok egy nagyon jó lelkű srác és kedves a légynek se tudnék ártani légyszives ne általánosítsatok
2014. júl. 20. 21:56
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejön a hipster stílus, ha van személyisége a pasinak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Amit te leírtál, az borzalom számomra, de ha neked így jó, öltözz úgy, mindenkinek más tetszik.

21L

2014. júl. 20. 22:09
 20/25 anonim ***** válasza:
figy kérdező nem muszáj a farmer, vehetsz te lazább finomabba anyagú ruhákat is. Csak,, ne ezt
2014. júl. 20. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!