Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok olyan lányt, aki a pénzemért szeret?
Figyelt kérdés
Mert elvileg minden nő ilyen, mégis hiába hívtam meg őket kajálni, adtam nekik cigit, fizettem a mozit, és vittem haza őket autóval, mégis leszartak...2014. júl. 20. 17:36
11/21 anonim válasza:
Miért fontos,hogy a pénzedért?Azt mondod a randidon ,hogy látod meghívtalak moziba vettem cigit viszlek az autómmal ilyen sok a pénzem szeresss! Valami akkor még biztos hiányzik:)
12/21 anonim válasza:
Ez a minimum amit egy csajra kiadok :D
13/21 anonim válasza:
Ezt a legtöbb csaj magától is röhögve előteremti, ezért nem fog elköteleződni senki. :D A pénzedért majd akkor fognak "szeretni", ha havi szinten legalább olyan 4-500 ezer forintot tudsz rájuk szánni, és emellett persze te is jómódban élsz.
16/21 Andrea Henrietta válasza:
Talán nem volt elég drága a vacsora...
De ha tényleg olyat keresel aki csak a pénzedért szeret, akkor beszélgethetünk...
17/21 anonim válasza:
Érdeklődj a nős férfiaknál, hogy tettek szert saját Potya Rozijukra. 2. ötlet. válóperes tárgyalások. Ott a nők 99%- igényt tart a kéróra amibe egy fillért be nem tett, + asszony és gyerektartásra.
18/21 anonim válasza:
Kérdező elég gusztustalan alak.
19/21 anonim válasza:
Nem muszáj ahhoz pénz, hogy elvidd őt moziba, kajálni, utána meg hazavidd. Ez a fiúk dolga :))
20/21 anonim válasza:
Jobb ha tudod nem mindenki a pénze hajt
ha nincs szikra
a pénz nem ér sokat
ez az én véleményem
21N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!