Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Szerintetek mit csináljo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szerintetek mit csináljon és mit ne csináljon egy csaj?

Figyelt kérdés
Bármikorra értem 1. randin, járás alatt, stb.
2010. jan. 8. 21:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
49%

mindent a nőknek kell végezni??

utolsóhoz szól.

am..meg minden pasi csak a szexet akarja??!! ez borzasztó!!

2010. jan. 9. 12:29
 12/19 A kérdező kommentje:
Szerintem ne aggódj aki ilyeneket ír az valszínüleg már 2 napja el se lépett a gép mellől így aztán nincs barátnője és ezért egy kiéhezett idióta mararad :)
2010. jan. 9. 12:43
 13/19 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem legyen önmaga, kedves, megértő, lehessen vele sokmindenről beszélgetni, és szeressen mindennél jobban. és legyen hűséges:)

F/17

2010. jan. 9. 13:00
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:)
2010. jan. 9. 13:13
 15/19 anonim ***** válasza:
76%
Soha ne növesszen szakállat.
2010. jan. 13. 18:39
 16/19 anonim ***** válasza:

Mit tegyen: hát szerintem éreztesse hogy szeret és hogy van kedve valamihez vagy nincs. Ne neked kelljen kitalálni mit akar. Legyen tudatos, de hűséges. Legyen szép,vagy elfogadható (relatív határ). Legyen kedves és figyelmes.

Mit ne tegyen: ne legyen izgága és ne alázzon le mások előtt a saját vagy más hülyeségeivel. Ne legyen buta, logikus gondolkodás forevör.

17/F

2010. jan. 13. 21:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Ami a butaságot illeti nem csak a lányok buták!!!! legtöbbször a pasik és ez főként akkor mutatkozik ki amikor az IQ ra hagyatkoznak !!!!!!
2010. jan. 13. 23:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem mindig mondja el hogy mit érez! Legyen őszinte!

Ez nagyon fontos. Ha jól el tudtok beszélgetni és megvan az a bizonyos plusz is meg persze az őszinteség, akkor ott már nagy gond nem lehet szerintem.

Egyébként ne gondolkodj ilyenen, hogy mit csinálj, és mit ne... Csináld azt, amit egyébként is tennél!

Ne játszd meg magad, attól csak rosszabb lenne később.

Ha a fiúnak pedig nem tetszik amit és ahogy csinálsz, akkor ő nem hozzád való. De ezzel nincs semmi baj... 3 millió másik van viszont aki megőrülne érted, hidd el! Csak meg kell őket találni ;)

21/F

2010. jan. 14. 09:31
 19/19 anonim ***** válasza:

01:09 63%-os elmebeteg.

Ne csodálkozz, hogy nincs nőd!

Itt az egyenjogúság, és lehet a pasiknak háztartást vezetni, főzni, takarítani, mosni és a nőt kiszolgálni. Főleg neked szól ez. Talán akkor lesz majd egy nőd.

Lusta ne legyen a pasi. Legyen házias és keressen jól!

2010. jan. 15. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!