Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek nincs kedve dumálni?
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, minden érdekel.2014. júl. 17. 16:45
1/15 anonim válasza:
Legozunk egyutt ? Homokvarat csinalunk ? Nem jossz le a strandra labdazni ? 13 L ...
2/15 A kérdező kommentje:
Szeretem az ilyen kretén trollokat, akik a milliónyi irreleváns válaszukkal bombázzák a sok ártatlan kérdezőt. Nem tehetek fel kérdést?
2014. júl. 17. 16:46
3/15 anonim válasza:
Látom nem tudsz olvasni 18 éven felüli vagy már?:D szerintem nem viccnek jó vagy amúgy komolyan :)
4/15 anonim válasza:
és milyen életbölcsességeket, tapasztalatokat tudna velünk megosztani egy 13 éves kis srác?
5/15 anonim válasza:
akkor az atom fizikáról beszélgetünk?
6/15 anonim válasza:
például azt hogy "a lányoknak puncija van a fiúknak meg kukija" HAHA
7/15 A kérdező kommentje:
Rendben, beszélgessünk az atomfizikáról. Írj privátba és megbeszéljük az atomfizika rejtelmességeit
2014. júl. 17. 16:52
8/15 anonim válasza:
Atomfizika hmm az bejovos tema :) en nagyon csipem 17 f , de egy kis 13 eves nem tud megosztani semmi erdemlegeset , es megkerdezi hogy a kotond hogyan huzza a faszara .. Kiforditva beforditva keresztbe , meg hogy anal tol lehet e gyereke...
9/15 anonim válasza:
xDDD őrültkacsa te tényleg őrült vagy:D
10/15 anonim válasza:
mit nem? tudja h finom e a
kakaó vagy kaka ízű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!