Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy tudom elérni hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudom elérni hogy egy csávó lépjen valamit?

Figyelt kérdés
régebben egyertelműen bejöttünk egymásnak, vagyis a csókollózásl beszéltünk meg másról..és mondta h szép vagyok meg minden és hogy lesz valami kettőnk közt.kicsit összevesztünk mert megkérdeztem hogy egyéjszakás kalandnak szánt-e vagy tobbnek..írta h többen nem biztos...aztán találkoztunk megint és elvoltunk,játszottunk egymással,dobáltuk egymást(gázul hangzik tudom :D). szóval hogy tudom elérni hogy pl csókoljon meg..??és mi a vélményetek lehet ebből valami..?

2014. júl. 15. 21:27
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
hat nem szokott..bar tarsasagban vagyunk,szal nemtom h 2esben tenne e valamit vagy nem
2014. júl. 15. 22:22
 12/31 anonim válasza:
mi akadalyozza meg,h keztesbe legyetek?
2014. júl. 15. 22:25
 13/31 A kérdező kommentje:
hat mondom h picit kinossag van a levegoben,de oldodott ma amikor talalkoztunk.meg nem ismerem nagyon,,most lattam masodjara.es o meg most mar ram sem ir .. es ha en irok ra az nyomulas es bunko facen..szal csak egy "k" a valasz...stb
2014. júl. 15. 22:33
 14/31 anonim válasza:
huhhhaa.akkor most egy talalkoas alatt dobaltatok egy.ast,seertodtetek megy egymasra,hulyultetek stb?:O :S
2014. júl. 15. 22:41
 15/31 A kérdező kommentje:
hhuuuu varj nemertem ezt a nyelvet :Dleirod pls ertelmesen(nembunkon mondtam)
2014. júl. 15. 22:43
 16/31 anonim válasza:
Tudom.ertem,bocs.uj meg nekem ez a telefonrol iras xd
2014. júl. 15. 22:46
 17/31 anonim válasza:
Egy talalkozas alatt tortent ez a sok minden?
2014. júl. 15. 22:47
 18/31 A kérdező kommentje:
:DD nembaj :D na leirdom megegyszer pls?
2014. júl. 15. 22:47
 19/31 A kérdező kommentje:
nem,hanem eloszor talalkoztunk,azutan facen beszeltunk.itt facen mondta lenyegeben h megdugna,aztan kerdeztem h ez hosszunak szanja e v sem.pici veszekedes.facen nem beszeltunk aztan ma taliztunk es jatszottunk,dobaloztunk es nem volt a vegen gaz..aztan megint talizunk mneg ezen a heten.es akkor ott valamit szeretnek h legyen mert nagyonbejon a srac
2014. júl. 15. 22:49
 20/31 anonim válasza:
Ha ezt igy megirta,h csak meg*****a akkor tenyleg csk egy ejszkas kaland lenne.bar nemtudom.nem akarom kioltaani az eleter is benbed.ezt neltek kellene megbeszelni,Elobe Kettesbe!!
2014. júl. 15. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!