Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján választanak a 15-18 éves pasik barátnőt maguknak?
off: A válasz megírásának időpontja: ma 15:48
Ennek nagyon örülök, de tényleg szívből, hogy vannak kivételek! :)
Tegnap 23:47-es voltam...
szexi/őrült skála kajak használható csak helyettesítsd úgy hogy a saját elvárások legyenek benne.
egyet értek 2309-essel...
Azok max faszverő porbafingók... pontosabban k*rvaleső oprbafingók... általánosság sajnos igaz: Nézz úgy ki, mint egy jó k*rva, és máris barátnő vagy... (3 körig... utána más lesz...)
Biztos vannak kivételek, nem tagadom, de a mai fiatalok (már egy ideje) sajnos ilyenek...
Javaslat:
Ha ezen korosztály nőnemű egyedei közé tartozol, még nem veszd el a fejed (azonnal) (és persze szüzességedet SE!!! Szerintem egy nőnek ez a legnagyobb értéke. Ne adja oda az első jöttmentnek.)
Minden jót!
02-12 23:58
mehetsz akár a rákba is, csak kívánom egyszer ess pofára :)
Azt hogy? MSN-en "összejöttetek" (WTF?) vagy csak késett a szemműtét?
Ahhoz azért nagyon jószívűnek kell lenni, hogy valaki azt is együttlétnek fogja fel mikor nem is látta a párját...
Nos. Nekem az a legfontosabb hogy viselkedik velem. Szoval a brlsőt nézem elősször :). majd azt h milyen arca van.^^
Nem tudom miért de én a lányoknak mindig az arcát szoktam megnézni, nem a seggét..
Én ha az illetőt régóta ismerem, akkor természetesen a belsőt. De ha ide állítanak elém egy ismeretlen ányt,m hogy járnék e vele, akkor elösszüör a külsövel kezdeném és utánna a belsővel. De szerintem mindig a belsőt kell nézni.
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!