Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő smárolt veled,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő smárolt veled, akkor később tényleg enged mindent? Igaz ez a mendemonda?

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 14:08
1 2
 11/20 anonim válasza:

mendemonda :D

látszik, hogy nem voltál még csaj közelében...

2010. jan. 7. 16:16
 12/20 anonim ***** válasza:

Nem agyszülemény hanem fiatalok vagytok és nem hallottatok a régi szólásokról vagy nem mesélték el nektek, de ez egy angyon is elterjedt szólás volt.

és szerintem igaz, nagyon is!

A rengeteg tagadó válasz erősített meg ebben.

Amellett gondolkozzunk azért, miért ne lenne igaz?

Akárkivel normális ember nem smárol, hanem párjával, vagy akit annak szeretne. Azzal meg lefekszik az ember többnyire. Ha vadidegennel smárolsz az már régen rossz neked, de ez sem kizáró ok, mert egyéjszakás kalandok is léteznek.

Szóval logikai alapon kizárt, hogy ne legyen ez a szólás igaz.

2010. jan. 7. 17:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Még smárolás után sokmindenen elcsúszhat a dolog. Abban a pillanatban, amikor smároltok elég jók az esélyeid az tény. Viszont sok lánynak ez a dolog stresszes és fel kell készülniük a dugásra lelkileg. Ha más nem piával. Szóval sokan be vannak ettől parázva ezért nem megy olyan könnyen. Én csak a töredékét fektettem meg azoknak, akikkel smároltam. Minden 6.-at kb. - és ez még jó arány. Igaz, a legtöbb helyzetben nem állt rendelkezésre kégli, de ha lett volna se jöttek volna feltétlenül.
2010. jan. 8. 08:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Főleg az szokott lenni a baj smárolás után, hogy a barátnői ott vannak a környéken és velük jött, velük is kell aludnia. Ciki lenne neki veled elmenni, mert akkor k*rvának tartanák.

Másrészt lehet, hogy nem bízik meg benned eléggé, hogy lefeküdjön veled. Csak egy vadidegen vagy, akivel összeért a szája azt ennyi.

2010. jan. 8. 08:49
 15/20 anonim ***** válasza:

Be is b.szna.. :|

Ilyen hülyeséget..

Komolyan ilyen hülyének nézel minket nőket?

2010. jan. 8. 20:36
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Az a gáz, hogy félreértitek a kérdést, vagy a mondatot nem tudjátok értelmezni.

Igen, a nő mindent enged ha a csókot engedi! De ez nem jelenti azt, hogy ott és azonnal rögtön! Tessék szövegértést tanulni...

És egy kis off: hagyjuk már ezt a "deanők így meg úgy nemis" szöveget, mindannyian tudjuk, ha egyszer beindulnak akkor kb. minden mindegy, a többi csak duma, és szánalmas

2010. jan. 9. 08:42
 17/20 anonim ***** válasza:

Előző: Nem értem mit papolsz a szövegértéssel. Képzeld el a következő szituációt: Csókolózol egy lánnyal. Mondod neki, hogy "figyelj gyere fel hozzám, megmutatom a rézkarcgyűjteményem". Erre aztmondja, hogy "ááá, nem-a barátnőmnél alszom és totál kiakadna, ha magára hagynám". Behúzod a számát, aztán ha később megpróbálod felhívni, akkor nem veszi fel. Ennyi. Csókolóztál vele? Igen. Engedte magát megb*szni? Nem.

A smárolás semmire sem garancia a későbbiekben.

2010. jan. 9. 19:09
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Előző: most bizonyítottad mennyire debil vagy! Tényleg ilyen hülye vagy vagy csak játszod?

Idézek saját magamtól: "De ez nem jelenti azt, hogy ott és azonnal rögtön"

Másnap, vagy egy hét múlva meg engedi!

Egyéjszakás kapcsolatok meg simán vannak.

Jah, arról meg ne is beszéljünk, hogy tényleg mekkora hülye vagy: ha nem jön össze a körülmények miatt az nem egyenlő azzal, hogy nem is engedné!

Na, ennyit a szövegértésről, neked sincs, azt már látom

2010. jan. 9. 19:31
 19/20 anonim ***** válasza:

Előző te hol élsz??? Persze,hogy vsnnak egyéjszakás kapcsolatok, de egyéjszakás smárolásokból tízszer annyi van. Mondom, hogy a smárolás semmire se garancia. Simán van, hogy egy csaj leszop, de megdugni nem engedi magát, és az hol van a smárolástól,öcsém? Szopás után meg bűntudata van és soha nem akar többet veled találkozni...

Szövegértés: Ha egy csajjal smárolsz, akkor később meg tudod-e dugni? Engedi-e? Egyáltalán nem. Sok csaj ódszkodik a szextől, vagy attól, hogy a barátnői kurv@nak tartják. Ugyanakkor 5 perc után smárolsz velük. Másnap meg felhívod és nem akar találkozni veled, tök mindegy, hogy miért. Elárulom neked, hogy ilyenből rengeteg van. A smárolás semmire sem garancia, se ott helyben se később. Nem fogja engedni magát azért egy csaj, mert lesmároltad.

Sokkal több dolognak kell klappolnia, hogy megdugj egy csajt.

2010. jan. 9. 21:44
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát te aztán sok k.rva közt élhetsz!

Már bocs, de attól még, hogy történik 1-2 esetleg több smárolás is, attól én még nem fogok lefeküdni vele se 1 se 2 hét sőt 1 év múlva se és semmikor..

Mondok még valamit. Szerelmes voltam.. De a csávón látszott, hogy csak megakar fektetni, és tudod mit csináltam? Nem feküdtem le vele. Mert nem vagyok sem r.ngyó sem egy rongy amit miután használsz kidobod..

Neked valami nagyon eldeformált képzeleteid vannak a nőkről...

2010. jan. 11. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!