Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mondja minden lány,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja minden lány, hogy kitartással, szorgalommal minden kevés intelligenciával születő pasi is lehet menő orvos, mérnök, jogász, matek tanár, tolmács? Márpedig csak az okos, jól kereső fickó kell a nőknek.

Figyelt kérdés
Ha én világ életemben hülye voltam és hiába tanulta, gyűrtem magamat, mindig kettes voltam matekból, esélyem sem volt informatikusnak, matematikusnak menni. Ugyanez volt nyelvből is, hiába jártam gimibe és tanultam nyelveket ezerrel és 10 másik külön tanárhoz is, akkor is csak 5.ödjéra lett meg vidítva a nyelvvizsgám. Sajnos ezekhez születni is kell, de ezt a legtöbb lány képtelen belátni és a pasit hibáztatja. Vajon az útszélén kapirgáló írni alig tudó emberke is lehetett volna mérnök, orvos ha tanul? Lehet, de szerintem roppant picike az esélye ennek. Ennek pedig a levét issza, mert a nők nem veszik emberszámba, mert nem született okosnak. Lehet valaki kitartó, de 90 es ikuval nem fogja majd annyira vinni, mint a 12 as ikujú. Nem de?
2014. júl. 9. 16:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
75%
Én is okos vagyok és a pasim nálam okosabb. Nekem nincs diplomám, neki van, de ez nálunk nem gond, mert tudjuk mind a ketten, hogy más beállítottságú vagyok mint Ő. Ezt most nem fejtem ki neked, mert van egy olyan érzésem, hogy úgy sem értenéd. De szakmunkásképzők környékén elég sok a butus lány, hajrá. :-)
2014. júl. 9. 18:12
 12/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem ezt tapasztalom. :) Eddig mindig zseni szintű barátaim voltak, szerencsére. Általában nekik az a szempont, hogy egy nő okos legyen, és tudjon velük beszélgetni. Mivel én ilyen vagyok, ezért tökéletesen megfelelek nekik. Nekem viszont nem felel meg egy hozzám hasonlóan okos, vagy kifejezetten buta férfi, mert egyszerűen képtelen vagyok felnézni rá, és egyenrangú partnerként tekinteni. Én ilyen vagyok, ezen változtatni nem tudok. Keress te is olyat, aki elfogad olyannak amilyen vagy.
2014. júl. 9. 18:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Sajnos, kedves kérdező, ilyen ez a darwinizmus: a nő olyan hímmel akarja megtermékenyíttetni magát, akinek jók a genetikai adottságai és jó a szociális státusza. Vigasztaljon, hogy ha nem vagy okos, viszont jól nézel ki, akkor a szintén nem okos lányoknál simán jó vagy.
2014. júl. 10. 12:16
 14/19 A kérdező kommentje:
Azért az ember gondolkodik és nem ösztönösen cselekszik, ott nem érvényesül a Darwinizmus. Ez nem az állatvilág, vagyis remélem, hogy ezt már ,,kinőttük".
2014. júl. 10. 21:42
 15/19 anonim ***** válasza:
Az ismerkedésnél az ösztönök határozzák meg a kezdeti vonzalmat. Később szerelem kialakulhat olyanok között is, akiknél ez esetleg nincs meg, de a mai világban kevés az esélye, hogy az emberrel ehhez elég időt töltene olyasvalaki, akinek nem tetszik már elsőre.
2014. júl. 10. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:
Elfordul ez, nagyon is, csak ez nem tudatos.
2014. júl. 10. 22:03
 17/19 anonim ***** válasza:
Hülyeség amit itt összehordtok. A buta csóró tanulatlan réteg a világon mindenhol a legszaporább. Tehát bőven talál magához illő párt az ilyen ember!
2014. aug. 18. 11:27
 18/19 anonim ***** válasza:
37%

Ennyi önmagát okosnak tituláló aljanépet, a kérdező legalábbis érzelmi intelligencia terén messze felettetek van.

Egyébként a képességek valamennyire persze korlátozzák az embert, de szerintem bőven elég intelligens vagy ahhoz, hogy egy jó szakmát kitanulj. Tisztességes, ügyes asztalos pl, a bácsi, aki az én bútoromat javította, tünemény, próbál segíteni, ismeri az embereket, szereti a bútort, amivel dolgozik. A néni, a felesége láthatóan tiszteli.

Ez a huszonéves kor olyan, mint a rajt a maratonon. 42km múlva korántsem biztos, hogy az lesz a befutó, aki a rajtnál a legszebb selfie-t posztolta.

Tanulj olyan dolgot, amiben jó vagy, ami elérhető, és ne aggódj hülyeségeken. Művelődj, kövesd, mi történik a világban, sportolj.

Hidd el, 150-es IQval is csöveznek emberek az aluljáróban. Az IQ-nak nincs túl nagy jelentősége. Igazából a tudósok sem tudják, pontosan mit mér.

2016. jún. 5. 12:33
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
A nők csak cumizásda, a férfiak kielégítésére valók másra nem... És mellesleg szeretnek a pénztárcába turkálni az ajlasok.. De föbe rúgnám őket
2016. jún. 27. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!