Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hol és hogyan ismerkedik?
interneten történő ismerkedés hol? interneten hát hol....:)
nah viccet félretéve inkább ismerkedj élőőben egy bárban rendezvénmyeken foglalkozásokon...stb bárhol nem ítlélem el annyira a netet, de azért itt senki nem a saját énjét mutatja és sokan csak átvernek... tisz a kivételnek!!4 inkább élőben..jár bulizni...szórakozz ...stb
és ott fogsz rátalálni az igazira ahol nem is gondolod!!!
sok siekrt!!!:P
*_*
2010. jan. 7. 11:27
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólást. A netet úgy értettem, hogy azon belül hol, milyen oldalakon... Pl. chat vagy társkereső?
Ööö, egyedül üljek be egy bárba vagy akárhova és várjam a lovagom?:) Érdekes lenne. Meg bulizni sem valószínű, hogy egyedül útnak indulok. (Baráti kör szinte nincs, mert 5 évig suli más városban, aki meg van, nem szinglik vagy nem érnek rá vagy akármi...) Ez van :(!
A barátomat tárkereső oldalon ismertem meg. Lassan egy éve leszünk együtt és nagyon jól működik. Az első hozzászólónak igaza van abban, hogy a netes társkeresőn sokan vannak akik nem magukat adják. Ezt úgy oldottam meg, hogy pár levél váltás után kértem fotót és aztán ha szimpi volt az illető személyes randit is megbeszéltem vele. Ott minden kiderül. Ha nem jött el akkor tudtam, hogy nem magát adta. Így többet nem is leveleztem vele és ha írt is kő keményen megírtam mit gondolok. Igazából nem érdekelt utána mit is gondolt rólam. Hiszek abban, hogy mindenkinek van valahol egy párja. Vagy megtalálja vagy nem. Jelenleg úgy érzem megtaláltam a számomra a legideálisabb férfit. Azaz megtaláltam a zsákomat. A folt vagyok a mondás szerint. :) 29/N
2010. jan. 7. 12:29
Sorrendben:
opera (szünetek)
múzeum
konditerem
kávézó
műkorcsolya-gálák
2010. jan. 7. 18:19
hát összevissza, leginkább sehol :S, nemmegy a célzott ismerkedés. interneten se társkeresőn találtam, ill talált rám olyan lány, akivel csak a távolság miatt nem lett semmi. internetes kisjátékokkal játszottam, malmot. soha nem szoktam malmozni, akkor egyszer. és ott beszéltünk, msn, és 3 hónap után már hiányzott ha nem beszélünk egy napig, sms eztünk, tervezgettük hogy találkozni kéne, aztán mégis vége lett. pedig amugy valsz jol kijöttünk volna egymással élőben is, bár ezt sose fogom megtudni. szóval egy biztos, a célzott ismerkedéssel sok eredetiséget nem fogsz találni, még interneten is inkább a véletlen hozhat össze valakivel
2010. jan. 7. 19:29
Kapcsolódó kérdések: