Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, visszataszító, ha egy lánynak/nőnek műtéti hegekkel van tele a hasa?
Figyelt kérdés
Összesen 5 db, 2 nagy, 2 kisebb, és egy alig látszik.2014. júl. 7. 22:49
11/13 anonim válasza:
Nekem is vannak hegek a felsotestemen, az oldalamon meg a vallamon (mutet) ezzel egyutt kell elnunk :) /F
12/13 anonim válasza:
Nekem kemoterápiás szteroidkezelésből származó hatalmas striákkal van tele a hasam.
Nagyon sokáig küzdöttem a komplexusaimmal.
Aztán orvosira kerültem, ahol megtanultam másképp nézni a külsőmet. Most már nem úgy fogom fel, hogy "Csajszi, de csúnya a bőröd", hanem "Bassszki, túlélted a rákot, még bizonyítékod is van rá! Légy büszke"! :)
Kigyúrtam magam, hogy legalább jó feszes legyen a bőröm, meg izmos a hasam, így már kevésbé zavaró.
(Nő vagyok, 22/L)
13/13 Nagyon gyakori válasza:
#12 Kemény vagy, csak így tovább!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!