Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már svájci pasija és ha igen mien volt vele?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy én most kezdtem el randizgatni vele nagyon aranyos helyes és kedves. De annyira még nem ismertem ki. Ha valaki volt már a svájciak jók az ágyban érzelmesek vagy esetleg durvábbak?2010. jan. 6. 21:12
1/5 anonim válasza:
Én nem voltam még, de nem hiszem, hogy más lenne, mint egy magyar sráccal. Akkora kulturális különbségek azért nincsenek. És különben sem az ország alapján kéne ítélni. Mert ha mondjuk az svájciak ilyenek meg olyanok az ágyban, mi van ha ő pont nem olyan? :D
Sok sikert a továbbiakhoz és jó ismerkedést! :D
21/l
2/5 kolosszus22 válasza:
Ez a kérdés most komoly? Nem hiszem el, hogy vannak ilyen buta emberek.
A szexualitás és személyiség emberfüggő és nem nemzetiségfüggő! Ott is van mindenféle típusú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!