Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes bevallani a csajnak az érzéseimet?
Régebben jártunk egy kis ideig, majd szétmentünk, de a barátság úgy-ahogy távolabbról megmaradt. Hol gyakrabban, hol kevésbé gyakran, de kb. havonta azért találkozunk. Nemrég rákérdeztem, hogy mit szólna egyfajta "szexbarátsághoz"... de visszautasított azzal, hogy tetszik neki az ötlet, de nem fog menni, mert pár hete már barátja van... Kicsivel később végiggondoltam a vele való dolgaimat, és arra jöttem rá, hogy b.sszus, én szerelmes vagyok, és ő ebből semmit sem sejt... Magamnak sem akartam bevallani először, de aztán... nem tudok másra sem gondolni, és igazából már a szex sem érdekel, csak az, hogy vele lehessek. Az ember tudja, hogy mikor szerelmes. És én most tudom.
Ti mit csinálnátok? A kérdés, hogy bepróbálkozzam-e nála párkapcsolat céljából? Esetleg megmondjam neki, hogyan érzek iránta? Nyilván ezzel csak a barátságunkat kockáztatnám (nem mintha olyan sokszor találkoznánk..., de mégis.)
Vagy nem találkozzak vele többet?
Sosem voltam még ilyen helyzetben. :/
Ő 28 én 31 vagyok.
Először eléállsz, hogy szexkapcsolatra hívod.
Másodszor meg eléállnál, hogy mégis kapcsolatra "kell"?
Elég furán veszi ki magát.
Ha ezt megmondod neki, akkor biztos, hogy le fog koptatni és az életben nem látod többet. 31 évesen azért nem úgy kéne "udvarolni", mint egy 16 éves. Inkább várd meg, hogy ne legyen barátja és hívd el randira úgy, hogy ne tudja, hogy randi...
Vagy ha kevésbé vagy szemérmes akkor még így is elhívhatod, hogy van barátja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!