Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú az osztályba, aki nagyon tetszik. Flörtölünk szemezünk, meg minden. Hogyan érjem el, hogy belém szeressen, vagy hogy célozzak arra, amit érzek iránta?
Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 18:21
1/8 anonim válasza:
attól függ milyen típus. Szerintem próbálj meg vele beszélgetni, és tegyél apróbb célzásokat. Mosolyogj szépen, és használd a szemeidet, sztem ez fontos.
16/L
2/8 A kérdező kommentje:
azt szoktam,abból nincs hiány:)
2010. jan. 6. 18:45
3/8 A kérdező kommentje:
de persze nem vigyorgok folyton folyvást a képébe
2010. jan. 6. 18:46
4/8 anonim válasza:
Szerintem hívd félre a suliban fogd meg a kezét és Hajolj oda súgd a fülébe:) ezt annyira bírnám ha ilyet csinálna nekem egy csaaaj! :)!!! Na de a lényeg h személyesen mond el vagy legyél mindig a közelében !!
Ha közelében maradsz ráfog jönni!
De sztem hívd félre és dumáljad meg vele!
Ha ő is semez veled akkor nicns gáz mert belédvan esve ennyiii!
5/8 A kérdező kommentje:
és szerintetek hogyan mondjam meg neki?
2010. jan. 6. 19:27
6/8 anonim válasza:
1. Neveztesd el magad Bella Swannak.
2. Haraptasd meg egy vámpírral.
Voilá.
7/8 anonim válasza:
Sokat segít, ha megtanulsz magyarul.
8/8 A kérdező kommentje:
megtanultam,képzeld. inkább feküdj le magadnak, nagyon szánalmas vagy te kis kiflicsücsök
2010. jan. 7. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!