Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kérdezzem meg egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kérdezzem meg egy lánytól, hogy járna-e velem?

Figyelt kérdés
Szóval a lényeg az,hogy elmentünk nyaralni,ahol egy lány folyamatosan nézett persze ez kölcsönesen történt.Egyre jobban néztük egymást szinte már bámultuk...Mivel féltem hozzá odamenni 2.nap megtörtént...Elhívtam randizni majd ez történt minden nap...A 7.nap amikor utaztunk haza nem mertem neki elmondani,amit akartam,hogy lényegében járna-e velem?Mivel 100KM-re lakik tőlem így nehézkes a találkozás is.Én úgy érzem gáz lenne ezt megkérdezni tőle neten(Facebook).De szerettem volna tőle elmondani,amit akartam csak nem mertem...De végül megtettem Facebookon és mondtam neki,hogy többet érzek iránta,mint barát és nagyon megszerettem ez alatt az 1hét alatt...Ő aztmondta,hogy ő is nagyon kedvel és hiányzok neki...De nemtudom mit írjak neki,mivel már csak egy szál választ el tőle...Tudnátok konkrét tippeket mondani,hogyan fejtsem ki neki lényegében,hogy járjunk?14/F
2014. júl. 3. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt így konkrétan leírni, hogy járjunk.. hogy is mondjam, nem célszerű.

Azt írd, hogy örülnél, ha folytatnátok a dolgot és beszélj le vele egy találkát. Ha már eljuttok egy csókig vagy rendszeres találkozgatásig, akkor az már kapcsolatnak számít, nem attól lesz kapcsolat, hogy kimondjátok vagy sem.

2014. júl. 3. 22:21
 2/4 anonim válasza:
14 éves vagy és 100 km-re vagytok egymástól. Elég nehéz lenne "járni", mivel nem hiszem, hogy a szüleitek nagyon elengednének a másikhoz, különben meg nincs értelme... Ezt hívják nyári kalandnak. Hagyd meg szép emléknek és örülj neki.
2014. júl. 3. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Ebből csak távkapcsolat lesz úgyis :) Hanyagold. Jó most felajánlod hogy járjatok, ő persze belemegy. Aztán beszéltek 2 hónapot neten, esetleg telón, és az érzés hogy hozzá sem érhetsz nagyon szar lesz. Majd feljössz gyakorira és kiírod hogy mit tegyél.. Válaszként pedig úgyis azt kapod hogy felejtsd el, és a távkapcsolat nem működik.. Most biztos jól esik hogy valaki szeret, de a vége biztos hogy csak kesergés lesz.. Ez van sajna..
2014. júl. 3. 22:23
 4/4 A kérdező kommentje:
A szüleim tudják,hogy ez van és aztmondták,hogy leengednek...Tehát lényegében nekem csak pénz kérdése a találka:)
2014. júl. 3. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!