Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nem jóképű, elálló kissé elálló fülű és ferde orrú pasi tudja ellensúlyozni ennek a hiányát sportos testtel, jó öltözködéssel, szép szemekkel (az van alapból), szép szájjal (az is van) és fogfehérítés révén fehérebb fogakkal? Vagy bukta akkor is?
Figyelt kérdés
2014. júl. 3. 18:13
11/20 anonim válasza:
3. vagyok, írtam választ priviben. :)
12/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2014. júl. 3. 20:29
13/20 anonim válasza:
Nem bukta, sőt! Nekem az ilyen pasik jobban bejönnek mint a szépfiúk. Őszinte, tiszta tekintet, humor és kedvesség, ennyi kell!!!!
14/20 anonim válasza:
Figyelj, még ha a pozitív külső tulajdonságaiddal nem is, de a személyiségeddel (már ha olyan) mindenképp tudod ellensúlyozni.. bár ezt a legtöbb pasi nem hiszi el :) Egyébként az elálló fül és a ferde orr nem akkora katasztrófa, attól még simán nézhetsz ki jól.
15/20 anonim válasza:
Ezt tapasztalatból írom, hogy nem..... Nekem csak a füleim állnak el mégsem kellek senkinek... 18/F
16/20 anonim válasza:
Utolso vagyok...... Most lehet lepontozni, de a valaszom kiirasa ota sem volt baratnom............. 18/F
17/20 anonim válasza:
De nem kizárólagosan a füled miatt! Sok elálló fülű srácnak van nője. Az összhatással, személyiséggel stb. lehet baj.
18/20 anonim válasza:
Mondjuk igasz, hogy ronda vagyok..........
20/20 anonim válasza:
Kérdés, milyen nőknél próbálkozol. Van, akinek a kisugárzás fontosabb, van, aki meg felszínesebb és csak a tökéletes jó neki. Én pl. zúgtam már bele a kisugárzása, dumája, művelt és egyben fantasztikus humora miatt vkibe, aki kb. mindent felvonultat, amit pl. itt gyk-n a ronda férfi klasszikus attribútumainak mondanak (alacsony, köpcös, puhos, kopaszodik, malacképű, foghíjas, nagy és lapos orrú, göröngyös arcú).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!