Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek mit rontottam el? Megbántottam?
Nem hiszem, hogy ettől megbántódott volna. Inkább csak neki is közbejöhetett valami, mint neked.
Mivel kedd reggel írtál neki, az is bőven a hét eleje még (szerintem).
Már ne haragudj, de szard már le.
Ilyen pasi ne kelljen neked, akibe ennyi megértés sem szorult....Amúgy a családtagod őszintén sajnálom.
Szerintem te amúgy is jobban megbántódtál mint ez a fijúcska' azzal, hogy ennyire leszarja mi történt veled, ami miatt nem mentél. Részvétet kéne nyilvánítania nem játszani a hisztit.
20F
Én is járok így néha. Olyan is volt hogy skypera felvett 1 csaj. elvoltunk tökre, 1x csak látom h már nem vok ismerőse. szónélkül. Kevés a rendes itt aki közli ha nem akar társalogni. csak valamiben meggondolja magát és töröl, biztos jobb skypes havert talált vagy nem tom. Szerintem nem fog már írni az a fiú. Ez tényleg szívás am, mert ti már találkozót szerveztetek volna.
De nem is az a rosz h meggondolja magát, hanem h szó nélkül teszi. Te meg agyalhatsz hogy mit hibáztál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!