Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tennem? Szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Szerintetek jó ötlet?

Figyelt kérdés
Egy éve megismertem egy pasit,csak köszönő viszonyba voltunk.Aztán pár hónap múlva nem láthattam többet,ezért felvettem msnre.Ott kb. 2 hónapig beszéltünk egy héten kétszer.Fél éve azonban nem tudok róla semmit,küldtem szülinapjára sms-t ,de nem válaszolt.Nem tudom elfelejteni,gondoltam hogy megírom neki msnen,hogy szeretem.
2010. jan. 5. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ez nagy tévedés. ismerős a sztori. Nálam is ez megy 2 éve. Közeledett hozzám, amikor én viszonoztam elmenekült se szó se beszéd. Szerintem beijedt a komoly érzelmektől.

Azóta semmire sem válaszol. Egyszer írt, de olyan stílusban mint aki gyűlöl, pedig semmit sem tettm, komolyan.

Szerintem lazán írj rá. Kezd el csevegni kb 1 hónap múlva hívd el valahova. Ha megy, érdekled, akkor majd bevallod, ha nem, akkor nem tetszel neki, és legalább nem égtél be.

Sok sikert!

21/L

2010. jan. 7. 22:05
 12/13 anonim válasza:

Mennyi együttérző ember van itt.. :)

Kíváncsi vagyok nekik ki fog segíteni a bajban..

A lényeg..szerintem nagyon egyszerű a képlet.

Ha egy pasi akar valakit, akkor valamilyen lépést fog tenni..ha nem akar, akkor nem.. és abból hogy nem válaszol szerintem nyilvánvaló, hogy nem érdekled. Azzal, hogy megírod neki, talán csak mégjobban elijeszted..viszont nincs veszítenivalód és legalább kiadod magadból az érzéseidet, amit ha nem tennél meg, talán később megbánnál. Lehet, hogy hülyén hangzik de jobb ha megírod neki és nem válaszol, vagy elutasít, minthogy még tovább tépd magad. Minél előbb lezárod, és élvezed tovább az életed, annál jobb..fél évet már így is elpazaroltál.

2010. jan. 8. 12:45
 13/13 anonim ***** válasza:
egyértelműen le akar rázni, hagy annyiban, ennyi volt
2010. jan. 8. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!