Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Szerintetek jó ötlet?
Ez nagy tévedés. ismerős a sztori. Nálam is ez megy 2 éve. Közeledett hozzám, amikor én viszonoztam elmenekült se szó se beszéd. Szerintem beijedt a komoly érzelmektől.
Azóta semmire sem válaszol. Egyszer írt, de olyan stílusban mint aki gyűlöl, pedig semmit sem tettm, komolyan.
Szerintem lazán írj rá. Kezd el csevegni kb 1 hónap múlva hívd el valahova. Ha megy, érdekled, akkor majd bevallod, ha nem, akkor nem tetszel neki, és legalább nem égtél be.
Sok sikert!
21/L
Mennyi együttérző ember van itt.. :)
Kíváncsi vagyok nekik ki fog segíteni a bajban..
A lényeg..szerintem nagyon egyszerű a képlet.
Ha egy pasi akar valakit, akkor valamilyen lépést fog tenni..ha nem akar, akkor nem.. és abból hogy nem válaszol szerintem nyilvánvaló, hogy nem érdekled. Azzal, hogy megírod neki, talán csak mégjobban elijeszted..viszont nincs veszítenivalód és legalább kiadod magadból az érzéseidet, amit ha nem tennél meg, talán később megbánnál. Lehet, hogy hülyén hangzik de jobb ha megírod neki és nem válaszol, vagy elutasít, minthogy még tovább tépd magad. Minél előbb lezárod, és élvezed tovább az életed, annál jobb..fél évet már így is elpazaroltál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!