Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ebből akár lehetne randi is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből akár lehetne randi is?

Figyelt kérdés

Ez lehet kicsit hülye kérdés, de kiváncsi vagyok, hogy ki mire gondolna...

Szóval van egy srác, aki korrepetál. Nagyon helyes, okos, és szerintem szerelmes lettem... Kell vennem egy könyvet,illetve kiegészítőt, és felajánlotta hogy segít, de persze simán megmondhatná hogy milyen könyvet vegyek, egyszerűen csak megadja a paramétereit, de ő eljön velem...

MOst csak ennyire lelkismeretes, vagy esetleg velem szeretne lenni, és nem úgy hogy közben matekozunk....? Ez egy csepp remény arra, hogy ő is észrevett, vagy....?

2010. jan. 5. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyilván szimpatikus vagy a számára, különben nem akarna veled rohangálni.
2010. jan. 5. 15:20
 2/6 anonim ***** válasza:

én srác vagyok szal mindent tudok h milyen egy pasiii xd!!!

Nahh figyelj ha felajánlotta h segít akkor ok arra h szerelmes beléd,és mivel még azt is mondta h lekísér 100% h szerelmes beléd és veled akar lenni. Szal összeszeretne jönniveled 14/f

2010. jan. 5. 16:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok,lehet randi de kérd meg h nem mentek-e el egy kicsit sétálni elötte/ utána!

Ha neki is bejössz elmegy veled

2010. jan. 5. 16:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi:) majd kiderül:)
2010. jan. 6. 08:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Holnap:D
2010. jan. 6. 08:48
 6/6 A kérdező kommentje:

Jól van, ha valakit érdekel, valóban szerelmes belém:D:D:D

Már nem csak mate korrepetáláson talizunk:D

2010. jan. 7. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!