Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghivott egy fiu egy uditore de felek elmenni. Mit tegyek menjek el vagy nem mert hat lehet tobbet akar?
"Azért nem szükségszerű, hogy meg kell csalnod a barátodat, ha iszol egy üdítőt :D Ez inkább rajtad múlott, kedves előző hozzászóló, nem pedig az üdítőn"
:D ez is igaz... és nem mondom hogy én nem voltam hibás :S :) de szerencsére ez mind a múlt :)
Üdv!
Nem kell ennyire túlspirázni ezt a dolgot. Ha elhív valahová egy üdítőre az azt jelenti, hogy ismerkedni, beszélgetni, szeretne veled. Ha van kedved fogadd el a meghívást, ha van barátod akkor nem javaslom, de ez esetben érdemes tudatni ezt.
Mert hát "többet akar", ez olvasatomban, azt jelenti, hogy barátságtól, esetleg egy üdítőtől, és mi az a több, ezt érdemes tisztázni. Mert lassan egy üdítőre se lehet meghívi egy csajt se, mert az azt jelenti már, hogy komolyabban érdeklődünk iránta vagy ami ezen túl van, és ilyenkor szokott az lenni a végén, mert én nem így vagy úgy gondoltam. Szerintem, nyilvános helyen, egy üdítőtől, meg egy kis beszélgetéstől nem kell megijedni. Ha meg nem tetszik akkor annak meg jelét adod ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!