Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van mégolyan Lány Akinek ez számít? : Családcentrikus, humoros-komoly, férfias de gyengéd is, médiától nem szennyezett, öntudatos, szeretni mindenek felett, magabiztosság, Élet minden napját ajándéknak tekintő! 24/F
Ha a családcentrikus alatt azt érted, hogy a régi női szerepek szerint él, tehát főz, mos, takarít és ellátja a családját még a férfi szart se csinál otthon, akkor nem, ez nem igaz rám. Ha azt érted, hogy fontos a család és szeretne majd egyszer akkor igen.
Humoros...ez teljesen relatív.
Férfias? Ez alatt is most komolyan mit értesz ? köpköd és fingik?
Médiától szerintem minden ember akinek van tv-je, rádiója vagy internete az mindenki "szennyezett" te is aranyom, nehogy azt hidd...
Öntudatossága miben nyilvánuljon meG?
Szeretni 'mindenek felett"...hát kösz, de ha megcsalsz akkor, mehetsz a levesbe, nem foglak többé szeretni.
Magabiztosság? Na ez viszont igaz rám, de nem minden téren sajnos.
"Élet minden napját ajándéknak tekint" Ez meg egy röhej, bocs.
Ez a 71% valóban átlagon felül hülye:D
Jót nevetem a válaszain:D
Kérdező, te gyomorrontást kaptál és most szenvedsz? Ilyen undok, fölényeskedő válaszokat rég olvastam.
Ha meg gyárilag vagy ilyen, akkor ezért kerülnek a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!