Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy mostani (pl huszonéves)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy mostani (pl huszonéves) lány nem kérdezi egy pasitól randin, utána sem, hogy mennyit keres, akkor miért van az, hogy majd az összes fiatal nő tehetős, jól kereső sráccal jön össze?

Figyelt kérdés
Nem értem. Mert nem szoktak érdeklődni egy sráctól, hogy mennyit keres, lehet e vele jövőt alapozni stb. Mégis a legtöbb lány, ahogy látom, ,,tollas" sráccal van együtt.
2014. jún. 28. 10:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nincs annyi mérnök, bankár, egyetemi tanár, orvos, menedzser, gyógyszerész, rendőrtiszt stb, hogy minden nőnek ez jusson. Ezért van annyi srác gyedül, mert ez kell egy értelmes nőnek. Ha valaki ilyen, vagy nem ennyit keres, hogy 200 felett visz haza, azt a nők (most nem pénzéhesről beszélek) ösztönösen érzik és elkerülik a további randikat. Ez nem csak az én véleményem. Szűrnek és szűrnek a nők, állás szerint is. Ha nem látszik, hogy alkalmas családtervezésre, akkor hagyják.
2014. jún. 28. 11:01
 12/13 A kérdező kommentje:
Logikus: Hiszen 28 évesen nem itt fogom leélni az életemet és tovább fogok lépni, 5-7 évenként (eddig így volt és így is lesz) munkahelyet váltok, ahol jobban keresek. Nem kell a röghöz kötés. 40 évesen fogok lakásügyében megállapodni, ami már legyen legalább 3 szobás, ne egy kis 1 szobás garzon, mert most csak erre telne. Érthető? Ez a helyes mentalitás szerintem.
2014. jún. 28. 11:03
 13/13 anonim ***** válasza:

"sok gyks kérdést és választ olvasnál, akkor azt tapasztalnád, hogy 20 válaszolóból 18 nettó 300 felett keres itthon"

Ja, anoním oldalon én is keresek ennyit. Sőt, ennek a tripláját is. Szerinted arc nélkül, név nélkül ki nem vetítene? Ha már máshol nem tud, mert IRL kilóg a lóláb.

Huszonéves lány vagyok, nem keresek jól, sőt, így a huszonöthöz közel még mindig arra spórolok, hogy végre saját albérletem és bejelentett munkám legyen, mégha csak egy szoba is.

Viszont kb meg tudom mondani ki mit dolgozik, egy pár év után kiül az ember fejére...

2014. okt. 10. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!