Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A mostani 10 en és huszonéves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mostani 10 en és huszonéves lányokat tényleg a facebook hülyítette meg annyira, hogy szinte már minden 100. pasi tetszik csak nekik, aki a legszépfiúsabb?

Figyelt kérdés
Régebben nem ez volt, olyan srác is jó lehetett, aki nem szuperbeachboy és a szíve, lelke, esze a helyén volt. Most meg minden képük alatt majd minden, még a kevésbé szép lányoknak is van 50-200 like, annak a nagy része fiúktól származik. Így van miből válogatni. Ez is lehet egy oka ennek, hogy feljebbvalónak képzelik magukat? Tiszt. a kiv.
2014. jún. 27. 16:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nekem több tetszik, mint 100-ból 1. De amúgy szívem joga olyan párt választani, aki iránt igazán erősen tudok vonzódni, nem? :) Az meg nem érdekel, hogy mások szerint mennyire szépfiús.
2014. jún. 27. 17:08
 12/19 A kérdező kommentje:
Ismerek pár tucat egyedülálló anyukát. Kedvesek, aranyosak, csak éppen annó nekik is szépfiú kellett, aki megcsinálta nekik a gyerkőcőt (akár többet is)és lelépett, fiatalabb nunira vadászni. Aztán meg jön, a nincs rendes pasi duma. Pedig van, csak észre kellene venni a 10 per 10 es pasikat is. Persze utána már sok anyuka észreveszi őket, csak ugye legtöbbször már késő, mert nem annyira vonzó egy gyerekes anya. Legalábbis én annyira nem akarok nevelgetni a helyes pasi gyerekét, akkor sem, ha szülne nekem is egyet az a nő. Mégsem érezném magaménak a gyereket.
2014. jún. 27. 17:10
 13/19 anonim ***** válasza:

"Pedig van, csak észre kellene venni a 10 per 10 es pasikat is."

Nem lehetsz ekkora sügér. :D Egy jó külsejű pasi is lehet rendes.

A barátomnál rendesebb szerintem a világon nincs, és nekem, az én ízlésemnek ő 10/10.

Ellenben volt olyan barátom pár éve, aki 10-es skálán szerintem jón indulattal 2-es, és egy mocskos szemét volt velem.

Túl kellene látni a külsőn, édes fiam!

2014. jún. 27. 17:12
 14/19 A kérdező kommentje:
Az jó, ha nem érdekel, hogy mások szerint mennyire szépfiús. De van benne tapasztalatom, hogy egy női baráti társaság hogyan tud hatni egy sodródó lelkivilágú kedves, aranyos lányra, akinek nem csak a szépfiúk jönnek be. Olyan szinten képesek ezek a ,,barátnők" lebeszélni az adott lányt az adott srácról, ha az nem helyes, hogy előbb vagy utóbb szakít a sráccal ez a lány, vagy össze sem jön vele. Sajnos ilyenkor még huszonévesen is túl nagy hatással vannak egymásra a kortársak.
2014. jún. 27. 17:13
 15/19 A kérdező kommentje:
Túl lehet látni, de sajna 10 ből 9 mai lány erre képtelen.
2014. jún. 27. 17:14
 16/19 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy úgy beszélsz, mintha lenne valami nemzetközi szabvány arra, hogy ki mennyire szép. :D Pedig ízlések és pofonok.
2014. jún. 27. 17:23
 17/19 A kérdező kommentje:
Azért nem többségben behátorolható, hogy az ilyen William Levy, colin Farrel, Ashton Kutcher, Hugh Jackman, Ben Affleck stb féle pasik fiatalabb kivitelben elég kapósak, a legtöbb lány valahogy ilyesféléket keres és kap is. Mondhatod azt, hogy egyik sem az eseted, de egyben megegyeznek ezek, nem rondák.
2014. jún. 27. 17:28
 18/19 anonim ***** válasza:

Nem rondák, de nekem egyik sem az etalon, tök más a "zsánerem".

A barátom sem hasonlít egyikre sem.

2014. jún. 27. 18:14
 19/19 anonim ***** válasza:
Kérdésedre: nem.
2014. júl. 2. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!