Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jogos az, ha 29 éves szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az, ha 29 éves szűz férfiként nagyon kevésnek érzem magam, mert nálam csak sokkal rondább, tanulatlan, munkanélküli, alkoholista férfiak vannak csak ilyen helyzetben jó szerint?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy utolsó férfi, ronda sem vagyok, igaz jól kinéző sem. Van rendes, nem rosszul fizető munkám és 2 diplomám (nem mekis), autóm is van, albérletben messze anyucitól élek. Az a baj, hogy roppant visszahúzódó vagyok, nem bírom az elutasítást és utána magam alatt vagyok hetekig. Ezért nem kezdeményezek, mert volt már 6 elutasításom életem során. De nálam rondább srácok nagy részének is volt már párja, vagy futó kalandja. Nekem semmi, mert visszahúzódó vagyok. Csak fáj néni pl facebookon, hogy szinte csak olyan férfiak vannak egyedül, szűzként ennyi idősen, akik nálam szinte mindenben gyengébb kaliberek. Bár nem illik így fogalmazni, de ez az igazság. Mind intelligenciában, megjelenésben, öltözködésben, beszédképességben mélyen alattam van a többség. Tisztelet a kivételnek. Mit tegyek? Vállaljak kockázatot és nyomuljak?
2014. jún. 26. 21:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Csak fáj néni pl facebookon, hogy szinte csak olyan férfiak vannak egyedül, szűzként ennyi idősen, akik nálam szinte mindenben gyengébb kaliberek."

Ha 29 évesen még szűz vagy, akkor lehet hogy elég rosszul ítéled meg magad. Nem vagyok helyes, teljesen átlagos vagyok, és félénk. Konkrétan, életemben egyszer szólítottam le lányt, de mégis, sikerült valahogy összeszednem a 23 évem alatt 6-7 barátnőt, és már szánalmasnak érzem magam, ha 1 évig egyedül vagyok.

És ezt az egészet úgy képzeld, hogy tömegiszonyom van (nem járok bulikba, vagy fesztiválokra, de már az utca túloldalára is hajlamos vagyok átsétálni két ember miatt, ha szembe jönnek, vagy kerülőt tenni), introvertált, és operátor egy gyárban. Szerintem inkább kérdezz meg pár embert, lehetőleg ismeretleneket, akik nem mondanának rólad elfogult véleményt.

2014. jún. 27. 08:10
 12/16 A kérdező kommentje:
Itt valami sántít, ha egy lányt szólítasz le és volt 6-7 barátnőd. Akkor ezek szerint nagyon jóképű srác vagy, ha a másik 5-6 lány téged szólított le. Mert a lányok csak a szépfiúkat szokták leszólítani.
2014. jún. 27. 09:42
 13/16 anonim ***** válasza:
Ugyanez a story. :) Annyi különbséggel, hogy a 31 éves vagyok és három elutasításom volt. :)
2014. jún. 27. 11:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Tudod mit kéne csinálnod?

Elmenni egy buliba, és szándékosan béna dumákkal leszólítani lányokat (sokat), amire egyértelmű elutasítás lesz a válasz.

Ez azért jó, mert igaz, talán rosszul fog esni egy kicsit, de meg fogod tanulni, hogy végül is semmi hatalmas tragédia nincs a visszautasításban, meg meg is szokod, így ezután bátrabb leszel.

2014. jún. 27. 11:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Van egy ismerősöm, már házas és 46 éves, persze elég sokszor megcsalja a feleségét, ilyen nyitott kapcsolatban élnek. De soha nem hagyná el egyik a másik sem, semmi pénzért. A férfi nagy nőcsábász, legalább 70 nővel volt már ilyen-olyan afférja, légyottja. Olyannak kellene lennem neki is mint nekem. Van egy panziója, jönnek vendégek, turisták szép számmal. Vannak elég sokan közülük fiatal egyedülálló nők, lányok is. Ha nem minden nap két-háromnál bepróbálkozik, akkor nem mondok sokat. Odamegy dumál velük, óriási dumagép (ami sajna én nem). Sőt van, hogy 5 perc után simogatja őket, szinte mindet fogdossa finoman pár perc után. Kb 100 csajból 95 egy idő után eltolja a pasi kezét (eleinte mind tűri, csak mikor már a melleit fogdossa), de a maradék 5 belemegy a dologba. Ez a csaj csaj simogatása, meg egy hónap alatt simán összejön neki. Tehát így is lehet csinálni a dolgot, mikor 100 ból 95 elutasítja, de az a 3-5 darab még ha csak egy csók is lesz belőle, de már megéri neki. De a csajok nagy része ezt a simogatást is viccesen fogja fel, ahogy hallottam. Tehát mondják nekem, hogy jófej meg minden, de nem jön be nekik mert idősebb és házas, meg ha még egyszer ,,hozzám nyúl" akkor leütöm, mondtam már több csaj is. Hozzáteszem ezt általában nevetve mondják. Tehát ha finoman próbálkozol a lánynál, egy-egy érintés, simogatás, akkor azt szinte egyik sem veszi zaklatásnak, ha bejön a pasas, ha nem. Csak nem szabad átesni a ló túloldalára. Na most azzal van a gond, hogy én nővel beszélgetni sem nagyon tudok, pedig van jó szókincsem. Leblokkolok. A másik, hogy akkor nem nyúlok hozzá egy ujjal sem, ha tudom, hogy talán bejövök neki. Így viszont nem lehet csajozni, már rájöttem.
2014. jún. 27. 12:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Önbizalom, ez a legfontosabb. Menjél, és beszélj velük. Leblokkolsz az elején, igen. Utána megszokod, és egyre jobb leszel.

A csajozást ugyanúgy lehet gyakorolni, mint bármi mást.

2014. jún. 27. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!