Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos az, ha 29 éves szűz férfiként nagyon kevésnek érzem magam, mert nálam csak sokkal rondább, tanulatlan, munkanélküli, alkoholista férfiak vannak csak ilyen helyzetben jó szerint?
"Csak fáj néni pl facebookon, hogy szinte csak olyan férfiak vannak egyedül, szűzként ennyi idősen, akik nálam szinte mindenben gyengébb kaliberek."
Ha 29 évesen még szűz vagy, akkor lehet hogy elég rosszul ítéled meg magad. Nem vagyok helyes, teljesen átlagos vagyok, és félénk. Konkrétan, életemben egyszer szólítottam le lányt, de mégis, sikerült valahogy összeszednem a 23 évem alatt 6-7 barátnőt, és már szánalmasnak érzem magam, ha 1 évig egyedül vagyok.
És ezt az egészet úgy képzeld, hogy tömegiszonyom van (nem járok bulikba, vagy fesztiválokra, de már az utca túloldalára is hajlamos vagyok átsétálni két ember miatt, ha szembe jönnek, vagy kerülőt tenni), introvertált, és operátor egy gyárban. Szerintem inkább kérdezz meg pár embert, lehetőleg ismeretleneket, akik nem mondanának rólad elfogult véleményt.
Tudod mit kéne csinálnod?
Elmenni egy buliba, és szándékosan béna dumákkal leszólítani lányokat (sokat), amire egyértelmű elutasítás lesz a válasz.
Ez azért jó, mert igaz, talán rosszul fog esni egy kicsit, de meg fogod tanulni, hogy végül is semmi hatalmas tragédia nincs a visszautasításban, meg meg is szokod, így ezután bátrabb leszel.
Előző vagyok.
Önbizalom, ez a legfontosabb. Menjél, és beszélj velük. Leblokkolsz az elején, igen. Utána megszokod, és egyre jobb leszel.
A csajozást ugyanúgy lehet gyakorolni, mint bármi mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!