Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Várjak hogy összejöjjön?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Várjak hogy összejöjjön?

Figyelt kérdés
Van egy lány és még soha nem találkoztunk személyesen.De msn-en már nagyon jol elszoktunk beszélgetni.Ugy hiv hogy "cuncikáM"=)De tom hogy járna velem mégis csak buliban akar talizni velem mert mondta hogy jan 22 én mennyek le vele az 1 ik discoba de mondtam neki hogy elötte is talizhatnánk mert én szertem és talizni akrok vele de mondta hogy legyek türelmes.Vajon mért akar addig várni?
2010. jan. 4. 22:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Mióta ismeritek egymást? Közel laktok? Hány éves? Nem mindegy.

Azt hogy miért akar addig várni csak ő tudhatja, talán még van pasija, talán nem tudja mit akar igazán, talán fél hogy csalódni fogsz ha meglátod mert hát élőben eléggé más az ember mint mondjuk képeken, ki tudja...kérdezd meg tőle miért kell olyan sokat várnod rá:)

2010. jan. 5. 03:37
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne várj, nem kellesz neki! Amúgy meg, cucikámnak max. a lúzer haverokat nevezik, szóval...nincs esélyed.

Amúgy magyarul nem akarsz megtanulni? Jó befektetés lenne, komolyan!

2010. jan. 7. 03:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!