Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hol találok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hol találok ilyen barátnőt? (bővebben. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Első sorban a 17-18éves lányok véleményére lennék kíváncsi, de természetesen mindenkit meghallgatok.

Szóval arra lennék kíváncsi, hogy hol tudnék megismerkedni normális 17-18év körüli lányokkal.(azért ezt a korosztályt jelölöm meg célközönségként, mert úgy vélem, hogy aki 17-18éves az már érett egy normális hosszútávú kapcsolatra.)Nem olyan barátnőt szeretnék aki minden pénteken lemegy bulizni és másnap részegen viszik haza, plázacica se kéne, mert nem vagyok kíváncsi a legújabb divatra és arra, hogyan vásárolgat az apukája pénzéből.

Szóval nem diszkóban szeretnék ismerkedni, és egy átlagos normális, kedves szertereméltó lányra vágyok.

Azért írok erre az oldalra, mert remélem hogy olvassák ilyen és ehhez hasonló kaliberű lányok akik esetleg tudnak segíteni, vagy legalább adni egy kezdő lökést.

Köszönöm szépen a türelmet, és az arra fordított időt, hogy elolvastad.

Üdv Egy magányos 17éves srác.

2010. jan. 4. 22:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De nem a baráti körödből! Azt mondtam a barátaid baráti köréből! Akiket te nem ismersz. meg nem is fontos söt talán az a jobb ha nem is barát inkább csak haver és annak az ismerösei. Tudod csak épp hogy van közös ismerős..
2010. jan. 4. 23:22
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, bár nem kaptam konkrét választ, gondoltam hogy ez lesz nem tudom, hogy mit várok ettől az oldaltól :D
2010. jan. 6. 16:35
 13/14 anonim ***** válasza:

Nos én is ilyen kaliberű lányokat keresek, ami ugye nem könnyű. Azt hiszem, hogy a haza és az iskolába tartó úton lehet őket "elkapni". :)

Ha már írok ide, feladok egy kisebb "hirdetést", remélem nem gond. :P

Budapesti, 17 éves srác vagyok, zöld szem, sötétbarna haj, 185cm, 70kg.

15-19 éves lányok írhattok nyugodtan a következő címre:

beni.footballer@gmail.com

2010. jan. 7. 16:13
 14/14 anonim ***** válasza:
sport. a sport tudja összehozni legjjobban az embereket, könnyű kapcsolatokat kialakítani. kosárlabda, jégkori, teljesen jó mert ilyen helyeket a segítséget szívesen adják, és fogadják el, amiből kialakulhat egy beszélgetés. pláza cicák pedig nem sűrűn járnak ilyen helyekre. modellkedem, és mégis legtöbbet kosarazni járok idegenek közé is.:)hajrá
2010. jan. 24. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!