Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a Szulejman sorozatban (aki nézi) mostanság szereplő (ma láttam csak benne) Aybeige asszonyról? Csak nekem tetszik jobban, mint az összes többi nő abból a sorozatból?
2014. jún. 25. 21:46
2/12 anonim válasza:
Az hogy a magyar nép szégyene, hogy ezt a sorozatot vetítik ebben az országban, az meg hogy van aki még nézi és beleéli magát az nem normális és nem igazi magyar, nincs tisztában az értékeinkkel, múltunkkal
4/12 anonim válasza:
Pedig Hürremnél szebb nincsen a sorozat szereplői között!!!
5/12 anonim válasza:
Mind érdekesen néz ki, török szépségek, az ottani nézetek szerint ők a jó nők. Ez az Aybeige (így kell írni?) szerintem "európaibb", jobban hasonlít az általunk megszokott médiában megjelenő nőkhöz. Meg nem ronda, na.
7/12 anonim válasza:
ebbe a sorozatbe szerintem a szolganők általába jobban néznek ki mint a föszereplök
8/12 Nirata válasza:
Szimpatikusabb karakter mint a többi
10/12 anonim válasza:
Szerintem Aybige meg Hürrem messze a legszebbek a többiekhez képest!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!