Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek szépek a zsidó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek szépek a zsidó lányok? S randiznak nem zsidó fiúkkal?

Figyelt kérdés
2014. jún. 25. 18:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
ömmm, nem akarom itt zavarni a kedves rasszista uriembereket, de mindenki más. mivel a zsidóság nem csak vallás, hanem "nép" is, ezért természetesen vannak jellegzetes zsidós vonások, ami nem mindenkinél szembetűnő. ha szembe mennék veled az utcán, max annyiból mondanád meg, hogy zsidó vagyok, hogy dávidcsillagos nyakláncot viselek, de amúgy hófehér bőrű, kék szemű és fekete hajú lány vagyok, ami valljuk be,messziről sem keleties. lehet jönni azzal, hogy orról fel lehet ismerni a zsidókat, de ezt is cáfolnám, mert rengeteg fitos orrú zsidó lányt-fiút ismerek,és a sajátomat sem tartom se jellegzetesnek, se nagynak. 18L
2014. jún. 25. 20:03
 12/16 A kérdező kommentje:

#8 "Köztudottan a zsidók és a négerek ezért keverednek, hogy kiirtsák a fehér fajt."

köztudottan, mi?

másrészt a zsidó az nagyrészt fehér.

és a legtöbbről nem mondod meg, hogy az, csak ha beöltözik a tradíció szerint.

Utolsó, ha már te egy zsidó lány vagy, megválaszolhatnád a kérdés második felét. :) (nem randizni akarok, csak kíváncsi vagyok)

2014. jún. 25. 20:38
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

nekem teljesen mindegy, hogy milyen vallású az afiú, aki tetszik (kivéve, ha szektások :D ). jártam már zsidó sráccal is, kereszténnyel is, ateistával is :)

- az előző 18 éves zsidó lány :D

2014. jún. 25. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Vannak gyönyörűek és bűnrondák, mint bármely más populációban. Hülye kérdés.
2015. máj. 19. 23:19
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem vannak gyónyörű és átlagos és bűnronda zsidó lányok is.

Mondjuk a fő kérdés, hogy ők randinak-e gójokkal. Tudom, hogy azok, akik tartják a vallási előírásokat, nem teszenk ilyet, vagy legalábbis nem nyíltan.

Én dolgoztam Izraelben egy évet pár magyar sráccal együtt, egyikünk sem volt zsidó. Az egyik srác pincérkedett egy kóser étteremben, és becserkészett egy csini zsidólányt, aki egy ortodox családból származott. Csak titokban találkozgattak, leginkább a mi albinkban. Emlészem egy jelenetre, hogy a srác és a csaj kóser hamburgert ettek a közös konyhában. Utána a srác beleivott a tejbe, mire a csaj teljesen kiakadt, hogy most már nem d8ghatnak, mivel a tej és a hús együtt nem kóser. A srác is kiakdt, én csak röhögtem, mivel én egy erdélyi magyar csajjal d8gtam akkoriban. Neki nem volt ilyen problémája... :D

2015. jún. 25. 20:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Az ortodoxok biztos, hogy nem randiznànak nem zsidóval. Egyébként, a zsidó is keverèk nép. Arabokkal ès feketékkel is keveredtek.
2022. júl. 5. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!