Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem találok olyan férfit, aki
tetszene?
11/24 A kérdező kommentje:
Nem kell szégyellni azt, hogy kigyúrt vagy. Neked az tetszik. Azt viszont ne várd el, hogy mindenkinek tetsszen. Gondolom Neked is van olyan testalkat, ami kifejezetten tetszik, vagy éppen nem tetszik egy nőn.
Jaguar: köszönöm az ingyen személyiség-jellemzést! A legtöbben ezért pénzt kérnek, javaslom, te is vágj bele a bizniszbe, mert őstehetség vagy!
Szóval akkor átlagos pasi nem kell, divatmajom nem kell, kigyúrt nem kell, de annyira nem kell, hogy ez alapján már a személyiségükre se vagy kíváncsi. :D Sok szerencsét a párkereséshez...
2014. jún. 22. 18:03
13/24 A kérdező kommentje:
Dennis: nem lenne baj az átlagossal. De azt írtam, hogy jóindulattal átlagos a többség. Nem kell nekem egy Adonisz, de a képeket nézegetve azt vártam, hogy rábukkanok majd egy olyanra, amiben megfog valami. A szeme, a mosolya, az arca, bármi... de semmi ilyet nem találtam.
Ahhoz, hogy valaki fénykép alapján megfogjon, ahhoz vagy fotogénnek kell lennie, vagy profi fényképet kell készíteni róla. A fénykép kétdimenziósra képezi le a háromdimenziós arcot, ami mindig némi torzulással jár. Ráadásul az egyéniség, a mimika, a beszéd közbeni artikuláció is rengeteget emelhet vagy ronthat valakinek a kinézetén, és fényképen keresztül ez sem jön át.
2014. jún. 22. 18:10
Meg mint már korábban írtam, a szép férfiak nemigen szorulnak rá, hogy társkeresőn keressenek maguknak párt. Oda legfeljebb szórakozni szoktak felmenni inkognitóban, ha már unják a feleségüket.
2014. jún. 22. 18:11
"Most pörgettem végig egy netes társkeresőn kb 1000 adatlapot, de egyiken sem láttam olyan férfit, aki tetszett volna. Velem van a baj, vagy tényleg ennyire gyér a felhozatal 25-35 év között? "
Tudod van egy olyan mondas, hogy ha ugyerzed mindenki hulye korulotted, te vagy a hulye es nem ok.
Ui: Ha annyira bombano lennel lenne mar pasid, mert ebben a korban meg toppon vagy. Nem mocskolni akarlak csak szerintem te csinalsz valamit nagyon rosszul.
2014. jún. 22. 18:13
12:
A nők úgy sem tudják megfogalmazni, hogy mi kell nekik. De miért is kéne? Úgy is aztán beleesnek valakibe, aki "pont olyan, mint akit leírtak hogy nem kell nekik".
Az hogy mit mond egy nő és mi történik a valóságban, két teljesen más dolog. Férfiként el kell ezt fogadni és azért sem idegeskedni rajta sokat, valamint mindig számolni ezzel.
Én is így érzek a nőkkel kapcsolatban, akiben megfogott valami, arról pedig kiderül, h vagy leszbikus (igen, ilyen is volt sajnos), vagy csak eljátssza, hogy érdeklem őt, amíg erre arra fel tud használni, majd el vagyok felejtve. Én egyre inkább abba az irányba kedzek el gondolkodni emiatt, hogy nem is kell komoly kapcsolat, hanem elmegyek 1-2 szajhához, és jól érezzük magunkat, nincsenek feleslegesen lefutott körök, meg átverések. Ha meg egyszer lesz olyan szerencsém, hogy találkozom egy normális nővel, akkor mindent beleadok, de csak ha megérdemli, elég volt a megaláztatásokból. Még 5 évet adok magamnak, max. 6-ot, aztán ha nem jön össze, akkor jöhetnek a hivatásosak :) 24/F
2014. jún. 22. 18:47
2014. jún. 22. 18:49
Kapcsolódó kérdések: