Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van sok nővel, akiket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van sok nővel, akiket semmi más sem érdekel egy pasinál, csak az hogy az miként néz ki és milyen az ágyban? Szerintem ez nem jó.

Figyelt kérdés

[link]

Még egyes nők azt is elnézik egy férfinak, aki tetszik nekik, hogy az egy bűnöző, lop, csal, veri a nőket, vagy bármi. Miért?

2014. jún. 22. 16:21
1 2
 11/20 Dennis Moore ***** válasza:

Iszonyú fogalmatlan egy ember vagy. A könyvben oldalakon keresztül foglalkozik a szerző a dominancia és az agresszivitás kapcsolatával.

Már az agresszió fogalmát sem érted, az agresszió igen különböző formákban jelentkezik. Az agresszivitás másként jelentkezik egy nyolc általánost végzett putrilakó, és egy vezető beosztású topmenedzser esetén. Az utóbbinál nyilvánvalóan nem fizikai bántalmazásban mutatkozik meg, de attól még ez ugyanaz az agresszív viselkedés, ugyanazzal a céllal alkalmazva.

2014. jún. 22. 22:41
 12/20 anonim ***** válasza:
Hiába próbálsz okoskodni, én pontosan tudom azt, amit te épp nyökögni próbálsz.
2014. jún. 23. 01:09
 13/20 Dennis Moore ***** válasza:
Micsoda érv. Tényleg nagyon tudsz. XD
2014. jún. 23. 01:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem volt célom érvelni, mert bebizonyosodott számomra, hogy nem vagy méltó vitapartner. :) Több éves gyk-s pályafutásom során megtanultam időben kilépni az értelmetlen, méltatlan vitákból.

Minden jót!

2014. jún. 23. 04:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Ez a vita tipikus példája annak, hogy a pasik még mindig összekeverik a bunkó/agresszív viselkedést a magabiztossággal és határozottsággal.
2014. jún. 23. 09:21
 16/20 Dennis Moore ***** válasza:

Ja, meg arra is zseniális példa ez a vita, hogy egyes nők összes érve egy vitában annyiban kimerül, hogy "hű de okos vagyok", "én aztán nagyon tudom", "én nem vitatkozom, mert olyan, de olyan okos vagyok, hogy nem méltó senki rá, hogy ész érveket próbáljak felhozni". Nagyon hihető.

2014. jún. 23. 19:18
 17/20 anonim ***** válasza:

"Az tény, hogy sok nő preferálja a domináns hímeket, de a dominancia sem egyenlő az agresszióval. "

Ez pont egy érvnek hangzik. Az nem az ő hibája, hogy te agresszíven véded az igazad, meg az sem, hogy ettől még tényleg sok hím összekeveri az agresszió/bunkó, tahó viselkedést a dominanciával/határozottsággal/magabiztossággal.

2014. jún. 23. 19:23
 18/20 Dennis Moore ***** válasza:

Persze, csak hamis érv, mivel az evolúciós pszichológia szerint a dominancia és az agresszió szoros kapcsolatban állnak, de ezt már leírtam. Ez egy tudományos kérdés, hiába jössz itt a hímek mit kevernek szerinted vagy mit nem, vagy szerinted mit jelent az agresszió, a lényeg az, mit állít a tudomány. Ti csináltok személyes ügyet egy tudományos kérdésből.

Az egész vita ebből adódott, hogy egy "hölgy" női önérzetét sértette a hozzászólásom, mert szerinte az negatív színben tünteti fel a női nemet. De a tudomány már csak ilyen, a férfiakról ugyanígy elég kevés hízelgő megállapítása van az evolúciós pszichológiának. Arról nem én tehetek, hogy annyira kicsinyesek vagytok, hogy személyes sértésként élitek meg egy tudományos elmélet megállapításait.

2014. jún. 23. 19:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Értelek, de csinálhatsz akármit az evolúciós elméleteddel, ha a mai nők jelentős része egyszerűen nem vonzódik egy agresszív emberhez. Biztos igaza van a tudománynak, bár volt arra is példa, hogy az tévedett.

Te pedig ebből csinálsz személyes ügyet.

2014. jún. 23. 19:55
 20/20 LeftBehind ***** válasza:
2014. jún. 23. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!