Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a baj velem? Help!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj velem? Help!

Figyelt kérdés
Valaki mondja meg mi a baj velem! Kezdek kicsit letörni mint a boci füle, már jóideje párt keresek magamnak, csak egyszerüen nem megy, nem értem mi a baj velem. Buliban több csajt is megismertem már, smár... volt néha több is. De soha több egyikkel sem, volt hogy hívtam randira, nem jött el, szart rám stb. Soha nem jutok 1ről a ketőre. Akkor ott a buliban jóvagyok, utána semmi több?! Ápolt, nagyából értelmesen is nézek ki, átlagosan öltözködök... kezdem elveszteni a türelmemet és az önbizalmamat is, nem tudom mit csinálok rosszúl :(
2010. jan. 4. 01:12
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Rossz helyen próbálkozol, talán?
2010. jan. 4. 01:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne csak buliban próbálj ismerkedni.
2010. jan. 4. 01:20
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Rossz helyen keresgélsz? A diszkóban föllelhető csajok 95%-a csak egy éjszakára tervez.Lehet, h nem diszkóban kellene ismerkedned.
2010. jan. 4. 01:21
 4/8 anonim ***** válasza:

Ezt a bulizós dolgot felejtsd el!

Jah ha egy buliban néha több lánnyal is smárolsz, akkor ne várd, hogy majd az egyik többet akar, miután láthatta, hogy másik lánnyal is smároltál...

Amúgy Én akárhányszor próbálkoztam buliban lányt felszedni, egyszer sem sikerült, vagy nem úgy ahogyan terveztem...

Komolyabb kapcsolatot nem a buliban kell keresgélni, kivéve, ha az a társaság rendezi, amelyikkel együtt lógsz nap, mint nap és már jó ideje szemezel az egyik lánnyal a társaságból, mert csak olyankor jó a buli, hogy picit összemelegedjetek...

A diszkós bulizósban a lányok többsége nem tervez hosszútávú kapcsolatot, pont amiatt, hogy a pasik sem terveznek velük hosszabb távú kapcsolatot, a budiban leszopós-megbaszós akción kívül...

;)

2010. jan. 4. 09:13
 5/8 anonim válasza:
Hát de akkor hol lehet normális lányokat találni? :( A buliban tényleg csak ilyenek vannak. Neten ismerkedni meg szerintem tré. Hát akkor hol?
2010. jan. 4. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:

"Ápolt, nagyából értelmesen is nézek ki, átlagosan öltözködök."

Jézusom, hát te magad válaszoltál a felvetésedre. Mi az, hogy nagyjából értelmesen nézel ki? Szerinted ez elég? Sz*rás után is csak félig-meddig törlöd ki?

2010. jan. 7. 03:57
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem kellene cikizni valakit azért, mert nincs elszállva magától, és tudja, hogy mik a tulajdonságai...

Van aki egyáltalában nem néz ki értelmesen és azok úgy el vannak szállva maguktól, mert önbizalomban nincs hiánya és az idétlen kis fruskák az ilyen pasikra buknak. Szánalmas...

2010. jan. 7. 06:47
 8/8 A kérdező kommentje:
Hehe, igen félig szoktam kitörölni, szeretem a barna csíkot :D, am köszi a hozzászólásokat. Majd próbálkozok máshol is. :D:D
2010. jan. 7. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!