Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gazdag/jómódú nők! Megismerkednétek egy jóképű és intelligens férfivel?
Figyelt kérdés
25/F és privátok is jöhetnek nyugodtan, akár csak beszélgetés erejéig is :)2014. jún. 21. 19:16
11/21 anonim válasza:
Kizarolag olyannal ismerkednek a gazdagok akik hozza hasonlo tarsadalmi statuszuak. Ritka az ettol eltero paros.
Szoval te gazdag vagy? Neked miert kikotesed az h a partner is gazdag legyen?
13/21 anonim válasza:
Én nem vagyok gazdag, ez nagy hátrány lenne számodra?
14/21 anonim válasza:
De cukik vagytok.. mintha a nők nem ezt csinálnák. Annyi a különbség, hogy azok nem mondják ki. :D
A 20 éves csajom se a két szép szememért van velem :)
47/f
15/21 A kérdező kommentje:
Végre egy őszinte ember :D
2014. nov. 4. 08:04
16/21 anonim válasza:
pf na és még a nők hajtanak a pénzre..
kib.aszott ostoba lehetsz, kérdező.
17/21 anonim válasza:
Ezt akartam írni... ha alapból itt keresel csajt nem lehetsz valami intelligens... jóképű főleg nem
18/21 Takacs Laszlo 15 válasza:
Elkestel azok a nok csak engem ismernek,mas szoba sem johet rajtam kivul.
19/21 anonim válasza:
Nekem a családom jol él de nekem nem kell itt ismerkednem h találjak egy jóképű intelligens pasit, de mondjuk nekem lányok is szóba jöhetnek 18/L
20/21 anonim válasza:
A nők mindig felfelé néznek, egy milliomos hátterű nőnek milliárdos férfi kell. Kivéve, ha a nő csúnya és öreg, akkor vesz magának egy fiatal jól kinéző férfit. Tehát szép nőre ne számíts, inkább idősre és csúnyára. Eléggé be fogja szabályozni az életed, nem fog Rád férfiként tekinteni, mert ő tart el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!