Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell a nőknek színészkedni hogy felkeltsem az érdeklődésüket? Miért nem lehetek őszinte és saját magam?
Akinek nincs nagy baráti köre és nem piál az kb esélytelen hogy legyen neki csaja:)
Itt meg csak gyökerek vannak...ha egyszer el tudok beszélgetni pár napig egy csajjal tök jól és utána szóbahozom hogy mi lenne ha ő is küldene magáról képet vagy beszélnénk skype-on vagy valami akkor jön a mellébeszélés meg a nyávergás "jaaj én nem akarok itt ismerkedni, jajj most épp szakítottam és még nem tettem túl magam rajta stb stb stb. Kezdem egy kicsit unni :D
Ilyenek a nők, nem szeretik a nagy érzelmeket az elején, csak szépen lépcsőzetesen, azt is akkor amikor már bennük is van érzelem.
Az hogy undorodnak egyes csajok attól hogy valaki megjátsza magát de szeretnék hogy a pasi alapból szuperman legyen nem épp kiegyensúlyozott dolog.Igy esélye sincs sok fiúnak(ha nem játszik el egy kis szerepet). Amúgy is addig szerepelsz amig beépül a személyiségedbe és utánna már nem is szerep.
Nem kell mindenkinek szinészkedni, de azért eltelhet sok idő amig pont bejőn egy csajnak a személyed és ha nem szeretsz sokáig egyedül lenni akkor jobb ha tuningolod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!