Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíregyházi meleg fiúk merre vagytok?
Figyelt kérdés
azt hiszem a kérdés egyértelmü :)2014. jún. 21. 00:16
2/9 A kérdező kommentje:
haha..vicces :D te esetleg beletartozol ebbe a téma körbe?
2014. jún. 21. 00:21
4/9 anonim válasza:
Van egy nagyon jól kiépített lőtér,ott láttam őket mint mozgó és fix célpont. Nézzél csak te is ott szét!
5/9 A kérdező kommentje:
jó kimegyek a lötérre :D de én fogok lövöldözni :D a homofóbokra :D vajon ugyan azt fogja érezni mint egy meleg?:D nem hiszem mert én nem fejen lövöm :D hanem tökön :D felgyujtás jó ötlet lövöldözés után :$
2014. jún. 21. 01:30
7/9 anonim válasza:
Csak keress én 400 meleget láttam Nyíregyházán smárolni ne add fel :) 15/L
8/9 anonim válasza:
ja és nem sértésnek szántam
( én vagyok az előző )
9/9 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Ebben a pillanatban is a titkos gyűlésükön vannak, ahol épp rajtad röhögnek, hogy a büdös életbe nem találod meg őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!