Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen ruhákat ajánlanátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhákat ajánlanátok molett lánynak? Tudnátok linkelni párat?

Figyelt kérdés
Valami csinosat szeretnék.
2014. jún. 19. 12:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ahhoz azt is tudni kéne mennyire vagy molett! Egy kép sokat segítene!
2014. jún. 19. 12:49
 2/11 anonim ***** válasza:

Ami kiemeli a derekad. Ilyenek:

[link]

2014. jún. 19. 12:50
 3/11 anonim ***** válasza:
Elsőnek igaza van, mert általában 200kg-s TSZ-es hízók szeretik magukat molettnek, meg kicsit ducinak meg stb. hívni magukat...
2014. jún. 19. 12:50
 4/11 A kérdező kommentje:
12:50 : 90 kg vagyok, 170 cm. Sajnos sokat híztam fenékre, nagy melleim vannak.
2014. jún. 19. 12:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Az úgy nagyon okés. Amúgy én személyszerint nagyon imádom a duci 'töltött galamb' alkatű lányokat. (csak a morbid módon kövérek taszítanak) Különben mutathatnál magadról képet, kíváncsi vagyok rád, vonzó lány lehetsz ;)
2014. jún. 19. 12:59
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia :) Én is pont ilyen vagyok kb magasságra és súlyra is. Ajánlok egy szép, sötét színű háromnegyedes nacit és hozzá egy kivágott, de nem túl kivágott, ilyesmi fölsőt és pici magassarkút :)

[link]

egy ilyen asszimmetrikus jó tud lenni nagyon, a cicidet és a csípődet kiemeli, a sötétebb meg eltűnteti a hasad

2014. jún. 19. 13:04
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát pl inkább szoknyákat hordj és ne nadrágot, mert ha összeérnek a combjaid, és vastagok is, akkor szoknyában nem látszik úgy, viszont a nadrág nagyon kihangsúlyozza azt.

Ha már szoknya, abból pedig az egyenes fazonú, és ne a bővülős! A színekkel, mintákkal nagyon sokat lehet optikailag soványítani, erre külön ráguglizhatsz, kész tudomány, de ha csak színben gondolkodunk, akkor a fekete vagy sötétkét/sötétzöld kissebbenk láttat.

Fodrok ne nagyon legyenek rajta, ha igen, akkor is csak keskenyek a szoknya alján vagy valahol másutt díszítésül.

Hosszat tekintve inkább a térd közeli hossz ideális, akár térd alatt kicsivel, akár felette kicsivel, ahogy szereted.

Ha különálló szoknya, akkkor felülre valami csípőig érő karcsúsított blúzt vagy egyebet ajánlok. Persze minőségi pólók is jók, ha nem tapadnak nagyon, de abból is ami követi az alakot és nem túl bő és lógós.

A derekadat csak akkor hangsúlyozd, ha nincs nagy hasad...!

Legjobb egyébként az egybe ruha, ami egyenes szabású a szoknyarésznél, és derékban kicsit karcsúsított, továbbá van valami ujja vagy egy ki izé ami a vállat takarja. Az csini tud lenni!

2014. jún. 19. 13:13
 8/11 anonim ***** válasza:
És persze minél magasabb sarkú a cipőd, annál karcsúbbnak láttat az is, mert hosszítja a lábad, mindenképp vékonyabbnak tűnik magasban az emberlánya.
2014. jún. 19. 13:15
 9/11 anonim ***** válasza:

BOMBA alakod lehet. :-)

[link]

2014. jún. 19. 14:29
 10/11 anonim ***** válasza:

[link]

Kb ilyesmi lehetsz te is és Ő nagyon csinos és szép is.

2014. jún. 19. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!