Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, zavar titeket, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, zavar titeket, ha a párotok/barátjelöltetek kicsit tempósan vezet, gyorsul, és néha versenyzik más autókkal?

Figyelt kérdés
jobb mint ha gyök2vel menne nem ?
2010. jan. 3. 17:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Gyorshajtás nem minden esetben egyenlő fával, vagy villanyoszloppal. Ha ismered a saját képességeidet akkor nincs para, ja és másik dolog, vezetésre születni kell. Érezni kell az autót, nem tanulni.
2010. jan. 4. 08:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Ezt tény de nemelég, hogy a saját határaiddal tisztába legyél mert a kocsinak is vannak határai. Amúgy igaz, ezt nemlehet megtanulni. Valaki ráérez egy pillanat alatt van akinek több idő mondjuk egy élet. Amúgy lehet baromkodni gyorsulgatni de ésszel!!! Minden eshetőségre gondolni kell mert mindig van egy "mivan ha" Ha pl. körforgalomba driftelek egyet a csajoknak, megyek egy kört előtte a körforg.ba neérjen meglepetés ,nelegyen gyalogos babakocsis nő stb... szóval menő, de csak ha ÉSSZEL csinálod.
2010. jan. 4. 15:38
 13/14 anonim ***** válasza:

08:22

Igazad van,de sajnos a legtöbb majomkodó, aki direkt a koli előtt veri magát az nincs tisztában a képességeivel. Csak azzal,hogy 30-as táblánál(veszélyes kanyar miatt) megy 70-80-al, közben meg a pics*kat bámulja. Ez a szánalmas. Nyilván ha valaki érzi az autót, és van rutinja, plusz élvezi a sebességet és azért megy,az más.Bár akkor sem értem,mondjuk városon belül minek kell úgy sietni?Közút más, főleg ha szép sima,egyenes. Ott a barátom is szokott gyorsulni.. De a versenyzés megint szánalmas...nem igazán tudom,mire való. Nekem is halt meg nemrég 3 haverom is,(egyik rokon volt) a fentebb említett kanyarban, mert azt hitte, érzi az autót..hát,nem érezte sajnos egyik sem. De egyértelműen az ő hibájuk volt, de ez nem enyhít az érzéseken. Azóta félek egyébként még az anyósülésen is..előtte nem volt ilyen gondom.

2010. jan. 4. 16:00
 14/14 anonim ***** válasza:
Bennem akkor tudatosult h könnyeben jön a baj mint gondolnám meg h énsem vagyok halhatatlan mikor először friss jogsival (fél éves volt kb.) vettem egy autót a spórolt pénzemen és elmentünk haverokkal baromkodni persze nem közúton mert "hülye azért nemvagyok" és 90nél keresztberaktam és elkaptam egy gödröt túlkormányzott lett átrepültünk az árkon át egy bokroson neki egy fának haver aki hátul ült a váltón landolt, bajunk szerencsére nemlett de még mindig előttem van és aztis hallom ahogy ropog a fa ahogy repülünk át rajta hát nemkívánam senkinek. (Ezt a kommentet beleszámítva a 3. is én voltam felfelé.) Szóval ez van
2010. jan. 7. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!