Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik velem másképp mint egyébként?
Még csak most kezdem megismerni ezt a fiút, de egyértelmű h másképp viselkedik velem, mint ahogy egyébként... Láttam, hallottam hogy beszél a haverjai társaságában és ő ott a "falkavezér" , a menő srác...nagy a szája, suttyóként viselkedik, nagyképű, stb. Mikor kettesben voltunk, akkor viszont visszafogott volt, csendesebb, szerényebb. Most akkor melyik az igazi énje?
20/L
Én máshogy viselkedek baráti társaságban, mint egyébként. Baráti társaságban nagy a szám, hangos vagyok és ÁRAD belőlem a hülyeség. Néha már igen-igen fárasztó szinteken. De amúgy pedig elég komoly gondolkodásúnak gondolom magam. Ha egy lánnyal beszélek kettesben, aki történetesen nem a haverom, akkor vele nem vagyok olyan, mint baráti társaságban. Ha pedig még tetszik is a lány, vonzódom hozzá... akkor aztán végképp.
Remélem ez megválaszolta a kérdésed.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!