Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért vagyok ilyen? Lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen? Lehet ezen segíteni?

Figyelt kérdés
Az lenne a bajom, hogy gyáva vagyok, nem merek leszólítani egy lányt sem. Nem tudom miért.. :( Tegnap is buliban voltam, találtam egy helyes csajt, akartam hívni táncolni. Mire odamentem mellé teljesen megdermedtem, nem mertem szólni hozzá, holott szerintem eljött volna velem. Szörnyű érzés volt. Sok ember körülöttem párban volt, én meg egyedül :( Nem merek senkit leszólítani (lányt), valamiért mindig begörcsölök, előjön, hogy vajon mit gondol most rólam, észrevette, hogy kócos a hajam, stb.. Egyébként egyáltalán nem tartom magam szépnek, vagy jó pasinak, sőt ellenkezőleg. Nem vagyok kibékülve magammal. Egyáltalán nem. Látom a haverok is most csajoznak, nem szeretnék én sem kimaradni, mert azt mondják ebben a korban gyűjt az ember tapasztalatot, de ez nekem nem megy :( Mit tehetnék ez ellen? Kérlek segítsetek! :(( Vagy ha valaki lenne olyan kedves és privátban megkeres, hogy adjon tanácsot vagy bármi, mert nem akarok ilyen marardni. Bocsi, hogy hosszú lett. 16/F
2010. jan. 3. 14:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Hmm.. Kicsit ismerős.. Szerintem ne erőltesd, attól csak rosszabb lesz. És a probléma, hogy nincs elég önbizalmad... Miért nem vagy kibékülve magaddal? Talán ezen kéne javítani és akkor jobban mennének dolgok :)
2010. jan. 3. 14:31
 2/9 anonim ***** válasza:
Dehogynem, erőltesd, beszélj minél több lánnyal, ismerkedj velük, hosszú kör lesz, de egy idő után természetesen fogsz viselkedni a legszebb nők társaságában is.
2010. jan. 3. 14:44
 3/9 anonim ***** válasza:
17/F vagyok és amikor buliban, vagy szórakozóhelyen, vagy kocsmába vagy és szeretnél csajozni és ahogy mondtad hogy eléggé leblokkolsz a csajoknál ezért igyál meg 1 vagy 2 felest mondjuk vodkát mert az tiszta alkohol, de mégis ennyitől még nem rúgsz be és nem lesz büdös pia szagod mert a vodkának nincs erős pia szaga meg amúgy is ilyen helyeken nem gáz inni és legalább a csajokkal mersz majd utána beszélgetni flörtölni meg minden !! :) én is ugyanolyan vagyok mint te csak én lehúzok egy kis piát és sokkal könnyebb utánna! és buliba meg kocsmába nem egyáltalán nem gáz inni!!:) ennyit tudok javasolni, de persze berugni nem kell ! :)
2010. jan. 3. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
én 19éves lány vagyok! ne aggodj, a 30 éves fullos pasik sem mernek odamenni a csajokhoz:D
2010. jan. 3. 19:31
 5/9 anonim ***** válasza:

sztem először próbálj meg neten ismerkedni! ott sokkal könnyebb "beszélgetni" a másikkal!

vagy másik módszer h először ne egy olyan csajhoz menj oda aki nagyon bejön hnem olyanhoz aki ha nemet mond se nagyon érdekel! (én is ezt csináltam/csinálom csak fiúkkal)és később azzal könnyebb lesz aki nagyon teccik!

am meg nyugi a lányok is ugyanolyan emberek mint a fiúk! és ha beégsz is vki előtt hamar elfelejti!

15/L

2010. jan. 3. 19:50
 6/9 anonim ***** válasza:
Most komolyan, ember. IGYÁL. Attól felszabadultabb leszel, nem lesz gond a csajokkal ismerkedni.
2010. jan. 5. 14:07
 7/9 anonim válasza:

akkor tudsz kibékülni magaddal, mikor megtapasztalod az első "sikeredet", ami nem csak 16 éves korban lehet. van egy ismerősöm, aki 30 évesen jött rá, hogy menő, azóta minden megy neki, a "csajozáson" kívül is. hidd el, sokkal jobban megkeresnek (ezekután), és ne gondolj a hibáidra, ne arra figyelj, mikor csinálsz rosszat, hanem nézd magadban, mikor csinálsz jót. ha arra figyelsz, ne legyen kócos a hajad, biztos az lesz. gondolkodj pozitívan. :)

hidd el, nem csak te aggódsz ilyenek miatt, a lányok is, sőt!

2010. jan. 5. 14:39
 8/9 anonim válasza:

Régen, amikor nem mertem odamenni a kiszemelt leányzóhoz, egy pofon egyszerű dolgot alkalmaztam. Nemes egyszerűséggel tekints rá beszélgetés szempontjából úgy, mint egy fiúra. Gondolom azért srácokkal már nem probléma beszélgetni....

Később hidd el simán menni fog enélkül is, de eleinte jól jöhet. - Mr.White

2010. jan. 5. 14:47
 9/9 anonim válasza:

Egy hasonló témájú oldalon a következőket olvastam, ami választ ad arra, hogy miért vagy ilyen:

A válasz az emberiség történelmében rejlik. Az emberiség fejlődésének leghosszabb idején át a nők és a férfiak egy közösségben éltek, vadásztak és halásztak, nem voltak többen, mint 100 fő.

Ha egy férfi rámászott valamelyik nőre - és ha az visszautasította - MINDENKI tudott róla, és ez igencsak lecsökkentette a közösség szociális együttérzését. A közösség többi nőtagja is tudott a balsikerről, és ezután a férfinak már igencsak alacsonyak voltak az esélyei bármelyik másik nőnél is.

Szóval a szégyenlőséged és az idegeskedés egyfajta VÉDEKEZÉSKÉNT alakult ki az evolúció folyamán az ellen, nehogy a fenti eset megtörténjen.

2010. jan. 5. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!