Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regisztráltam a PlanetRomeora! Már lenne is akivel le birnék feküdni, de nagyon félek h kiderűl hogy meleg vagyok! Csak így titokban szeretném ezt csinálni! Ti mit tanácsoltok talizzak vele?
Ha valamit titkolni kell, vagy az ember titokban akarja csinálni akkor valahol legbelül mindig ott lesz a félelem benne. Ez talán sohasem fog elmúlni. Én már elég tapasztalt vagyok, s ebből fakadóan elég nagy önbizalom is van ezen a téren, de nálam is megvan az a csöpp félelem. Mert hiába bízok magamban, ha mondjuk egy ismeretlennel találkozok.
Az én véleményem röviden az, hogy sokszor azért merül ki a virtuális beszélgetésben az egész, mert a másik fél félelemben van,s csak ritka az, amikor tényleg találkozó lesz a dologból.
Titokban akarod csinálni. Oké. Legyünk őszinték annyira nem is mondható titoknak, hisz a magánéleted, de főleg a szexuális életed rád, és a partneredre tartozik. Ezzel nincs is semmi gond.
Ha állandóan ezeken a dolgokon görcsölsz, akkor soha nem fogsz elmenni egy találkozóra, mert félsz. Ha mégis elmész, akkor besülsz, mert nem tudsz feloldódni. Neked is lesz egy rossz élmény és a másiknak is. Itt igazából bele kell törődni, hogy ha az ilyen vágyaidat ki akarod elégíteni, akkor benne van a pakliban, hogy lebukhatsz. Még akkor is, ha mindent tökéletesen csinálsz.
Attól kell a legkevésbé tartani, hogy felveszi az egészet kamerára. Hisz gondold el, amilyen intoleráns a magyar társadalom szerinted ki az, aki ezt megtenné, s felrakná egy nyilvános oldalra, ahol mindenki eléri. Nem csak téged vágna el, hanem ő magát is egy életre. Szerintem mindegyik ilyen férfi azért tisztában van azzal, hogy nem szeretné, ha mondjuk a munkahelyén a kis házi "videójával" szembesítenék.
Az elrablástól szerintem nem kell félned. Ha nálad akarod csinálni, s alkalmi kapcsolat lenne csak, akkor arra törekedj, hogy minden nagyobb értékű, de könnyen mozdítható (pl. arany karóra, ékszer, mobiltelefon stb.) pakolj el. A másik félnek is a szex a fontos, nem hiszem, hogy majd utólag bekopogtat hozzád, hogy figyu mi itt szexeltünk a fiatokkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!