Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik a több szépségversenyen is sikeresen szerelt Dorottya?
2 képsorozata is van. Kattints a képekre és előjönnek!
10-es skálán hányast adnál Neki? Én 8; 9 körül.
Hát értelmes feje van :)
Én 8ast... De egy biztos, szúrnám xD
ezek a képek nem olyan jók róla, viszont a m.vipen szép.
A szegedi képek alapján 7est adnék neki.
A szeme az ami megfog benne, de igazából úgy néz ki mint a Vásott Kölykök c. sorozat főszereplőja Tanya. Ez egy nevelést segítítő műsor és főként gyerekpszihológuiával foglalkozik és a házastársakkal.
Ami azt illeti 5-öst adok rá
Hát látszik, hogy manapság már boldog-boldogtalan lehet "szépségkirálynő".
Szerintem egy erős átlag, olyan 5-6 között. Különlegesen szépnek nem mondanám. Nem csúnya, félreértés ne essék, de ennél naponta látok szebbeket, és szerintem nem mind ilyen exhibicionista.
Jééé. Farsang Dorottya, aki Soltvadkert meg minden más szépe. Legutóbb az Álom.net-ben láthattuk. Igazából, emberileg nem kedvelem, mert nagyon beszűkült látótere van. Máshol ezt nagyképűnek és/vagy "hülyep1csának" szokták nevezni...
Ettől, ha eltekintek kinézetre 7 pont
De nem tudok eltekinteni és én is csak ember vagyok és mivel vannak normálisabb lányok: 3 pont
Most komolyan, a mosolygás mikor ment ki a divatból? Vagy aki mosolyog, az nem elég ribis?
Szerintem a haja borzalmas, az orra furcsa, és elég nyüzüge. De ha az utcán szembejönne, csak egy lenne a sok közül. 5.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!